Regenweer in Amsterdam of even geen zin in de drukte van de winkelstraten? Plekjes genoeg in de stad om te schuilen en intussen de tijd van je leven te beleven!

Op zoek naar avontuur?

Amsterdam is in de ban van de zogenaamde ‘Escape Rooms’ waarbij je samen met een groepje vrienden in een bizarre kamer opgesloten wordt. Het doel? Ontsnappen, terwijl de klok tikt… Het klinkt als een nachtmerrie maar eigenlijk is het vooral een tof spel: breek de code door puzzels op te lossen, logisch na te denken en samen te werken. Je komt terecht op locaties waar je anders nooit zou komen, zoals de de kelders van de historische Beurs van Berlage.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Op zoek naar lekker eten?

De nieuwe Foodhallen zijn het nieuwe culinaire streetfoodmekka van Amsterdam. Het is de allereerste ‘indoor foodmarket’ in Nederland, waar je ter plekke kunt genieten van goed eten en drinken en kan proeven van het beste wat Amsterdam te bieden heeft onder één dak.

Zin om bij te leren?

Het Diamantmuseum vertelt je alles wat je moet weten over Amsterdam Diamantstad maar het kan nog leuker, want op een aantal plaatsen kan je ook diamantslijpers aan het werk zien. Dat kan bijvoorbeeld vlakbij het museum bij Coster Diamonds maar ook bij Gassan Diamonds, waar je een blik kan werpen achter de schermen van de diamantslijperij en gratis rondleidingen krijgt.

Wil je meer lezen over Amsterdam?

Weekend naar Amsterdam dan moet je dit zeker dien en doen.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be