Motto

Motto

Wie een uniek restaurant zoekt is bij Motto aan het goeie adres. Het interieur van dit restaurant is op z’n minst opvallend te noemen. Geef je ogen de kost en aanschouw de vele kleuren en speciale motieven. Net zoals het interieur zijn ook de openingsuren op z’n minst opvallend te noemen. Door de week kun je er tot 2 uur ‘s nachts terecht voor een lekker gerechtje, in het weekend zelfs tot 4 uur ‘s nachts! De aangeboden keuken is heel divers en internationaal, maar ook Oostenrijkse klassiekers worden geserveerd met een eigentijdse toets. Ben je benieuwd waar hip Wenen gaat tafelen? Neem dan zeker een kijkje bij Motto!

Adres
Schönbrunner Straße 30
1050 Wien
Web
http://www.motto.at/
Dots

Dots

Hou je van sushi en ben je de traditionele sushi beu? Of heb je nog nooit sushi gegeten en wil je je wagen aan deze lekkernij? Dan moet je bij Dots zijn! Dots is een experimenteel sushi restaurant met een heel divers aanbod. Het restaurant is modern ingericht en heeft alle ingrediënten om een gezellige avond te beleven.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Mariahilfer Straße 103
Wenen
Web
http://www.dots-lounge.com/dots.html
Café Central

Café Central

Neem deel aan de Weense traditie en drink een heerlijke tas koffie terwijl je de dagelijkse krant leest. Café Central is zonder twijfel het meest gezellige koffiehuis en tevens de traditionele ontmoetingsplaats van talrijke schrijvers. De typische Apfelstrudel met warme vanillesaus beschrijven je voorgangers als onklopbaar.
Adres
Herrengasse / Strauchgasse
1010 Wien
Web
http://www.palaisevents.at/en/cafecentral.html
Figlmüller

Figlmüller

Heb je reuzenhonger? In Figlmüller krijg je veel voor weinig geld. De overheerlijke Wiener Schnitzel wordt nog steeds bereid volgens een oeroud recept met als basisingrediënt varkensvlees! De Wiener schnitzel van Figlmüller is veruit de bekendste van Wenen, maar ook de geglaceerde kalfslever of gekookte beenham met aardappelpuree is zeker het proberen waard!

Adres
Wollzeile 5
1060 Wien
Web
http://www.figlmueller.at/de

Demel Konditorei

Demel Konditorei

Een bezoek aan Wenen is niet compleet zonder een heerlijke Sachertorte te hebben gegeten. Veruit de beste eet je in het ruim 2 eeuwen oude Demel Konditorei waarvan de patisserie opgedeeld is in kleine kamertjes met een 19e eeuws interieur. Zoetekauwen opgepast, de typische handgemaakte Apfelstrudel is een échte aanrader!

Adres
Kohlmarkt 14
1010 Wien
Web
http://www.demel.at
Zwölf Apostelkeller

Zwölf Apostelkeller

Zwölf Apostelkeller is één van die typische wijntavernes die je zeker bezocht moet hebben tijdens je citytrip Wenen! De authentieke sfeer maakt het plaatje compleet om er een gezellige avond te beleven en enkele heerlijke wijnen uit de streek te proeven. Ondanks het feit dat deze wijnkelder gelegen is in het centrum van Wenen, is het er toch relatief rustig.

Adres
Sonnenfelsgasse 3
1010 Wien
Web
http://www.zwoelf-apostelkeller.at

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be