Dit is een gesponsord artikel.

Een city trip is de ideale gelegenheid om er even lekker tussenuit gaan. Of jij nu op stap gaat met je beste vriendin, een familielid of je partner, de juiste bagage en tassen zorgen ervoor dat jij lekker kunt reizen. Hier vind je een aantal tips voor het kiezen van de juiste bagage en tassen en waar je die het beste kunt kopen. Na het lezen hiervan kun jij sneller de juiste aankoop doen.

In het bijzonder zullen wij jou voor stellen aan de mogelijkheden van vidaXL. Deze webshop biedt niet alleen mooie meubels en accessoires, er is ook alles aanwezig voor de ideale vakantie. Wij vertellen je hier dan ook direct waarom je bij voorkeur bij een online winkel wilt shoppen, want eigenlijk biedt dit alleen maar voordelen.

Zo kies je de beste bagage voor op vakantie

Het is tijd om je te vertellen over de beste koffers en tassen voor op reis en dus specifiek tijdens een city trip. Deze algemene adviezen helpen je om ongemak te voorkomen en volop te profiteren van dit specifieke type vakantie en de bijpassende bagage:

●       Hoe ga je reizen? Het maakt nogal een verschil of je met de auto, het openbaar vervoer of juist met het vliegtuig op vakantie gaat. In het vliegtuig kun je simpelweg minder meenemen en is het dus handiger om direct te kiezen voor bijvoorbeeld een stewardessen koffertje of een rugzak. Tegenwoordig betaal je extra om een koffer in te laten checken – dus de ruimte staat dan voor op. In de auto ben je wat vrijer, maar kun je rugzakken weer makkelijker inladen dan koffers.

●       Hoeveel ruimte heb je nodig? Dit punt is al even toegelicht hierboven, maar het is verstandig om na te denken over het aantal liters dat in een koffer of tas moet passen. Zo wordt inhoud inderdaad berekend. Als je bagage koopt voor allerlei soorten reizen, kort of lang, is het handig om te kijken naar tassen en koffers waar je bepaalde ruimtes kunt opvouwen en weer uitbreiden.

●       Kwaliteit: De prijskwaliteitverhouding wil je nooit uit het oog verliezen. Juist onderweg kan een slechte kwaliteit je snel gaan tegenstaan en kan een rugzak of koffer beschadigen. Ga dus op zoek naar de beste verhouding. Weet dat er handige accessoires beschikbaar zijn, zoals een beschermhoes.

●       Uiterlijk en smaak:  Het oog wil ook wat en hoewel bovenstaande eisen voorop moeten staan, is het heel begrijpelijk dat je bijvoorbeeld de voorkeur hebt voor een bepaalde kleur of een merk. Concrete tips kunnen we je hier niet echt geven, juist omdat dit punt vooral een kwestie is van persoonlijke smaak. Wel willen we je in algemene zin meegeven dat zaken zoals kwaliteit echt voorop moeten staan – durf dus eens te kiezen voor een ander merk.

Zo vind je de beste webshop voor reisbagage

Weet je nu beter wat je wilt als het gaat om de aanschaf van nieuwe reisbagage? Dan is het nu tijd om te bespreken waar dit het beste kan gebeuren. Op de eerste plaats is het eigenlijk altijd voordeliger om online nieuwe aankopen te doen. Het is goedkoper, je krijgt de producten thuisbezorgd en geniet van even goede, of zelfs betere, voorwaarden als in een traditionele winkel. Met onze tips kies jij de beste webshop voor reisbagage.

Laten we beginnen met de veiligheid; kies alleen voor een webshop voor koffers en bagage met een keurmerk. Deze wordt dan vermeld op de site. Een goede klantenservice is cruciaal, omdat dat de medewerkers zijn die jou van een advies voorzien op basis van jouw persoonlijke wensen. De echte reputatie van een webshop ontdek je door te kijken naar beoordelingen van individuele gebruikers op onafhankelijke websites. Kijk verder naar het winkelaanbod en zeker naar de voorwaarden. Deze zijn vaak gestandaardiseerd, maar je wilt zeker weten dat je een tas eerst rustig thuis kunt gebruiken voordat de aankoop definitief wordt.

De mogelijkheden van vidaXL

Reisbagage kan die heerlijke vakantie helemaal afmaken. Met onze tips zorg je ervoor dat je in 1 keer de juiste koffer of tas koopt en dat je daarbij nooit teveel hoeft uit te geven. We hebben je dan ook graag verteld hoe je de beste webshop vindt, zodat je zo min mogelijk moeite hoeft te doen voor deze belangrijke investering.

vidaXL vormt een uitstekende plek om jouw zoektocht te starten. Bagage vind je hier in allerlei soorten en maten en de exacte specificaties worden bij elk product vermeld. Deze webshop heeft zowel in België als in Nederland een uitstekende reputatie op weten te bouwen. Als je dit combineert met de aanwezigheid van een keurmerk, de beschikbaarheid van een goede klantenservice en het gigantische aanbod, weet je dat je hier misschien direct wel slaagt voor dit belangrijke product.