Kidrobot

Kidrobot

Ben je een verzamelaar van designer toys? Dan moet je zeker eens langsgaan bij Kidrobot in Prince Street. Je vindt er daarnaast ook kleding en accessoires. Een leuk winkeltje om in rond te snuisteren!

Adres
118 Prince Street
New York, NY 10012
Web
http://www.kidrobot.com/NewYork.html
Porto Rico

Porto Rico

Bij koffiebranderij en winkel Porto Rico zijn ze erg gepassioneerd door koffie, en dat merk je! Ze branden er zelf hun koffie voor ze ze verkopen. Voor koffieliefhebbers een hele leuke shop om eens binnen te springen.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
201 Bleecker St.
New York, N.Y. 10012
Web
http://www.portorico.com
Purl Soho

Purl Soho

Stel je bij deze winkel maar geen oubollige naaiwinkel voor, want Purl Soho is een hippe naai- en breiwinkel waar ze exclusieve garens en stoffen verkopen. Stap deze winkel binnen en je krijgt onmiddellijk zin om creatief aan de slag te gaan.

Adres
459 Broome Street
New York, NY 10013
Web
http://www.purlsoho.com/purl
Fifth Avenue

Fifth Avenue

Deze straat is zowat de bekendste straat van New York. Men zegt dat het de duurste straat ter wereld is qua vastgoed, en wordt daarom ook milionaire’s row genoemd. Vooral in het gebied rond Central Park.

Hier vind je al de grootste merken ter wereld zoals Versace, Fendi, Bulgari, Tiffany, Apple,… Hier is het dus shoppen geblazen en diep in de portemonnee schrapen!

Maar fifth Avenue heeft niet alleen winkels. Er zijn tal van belangrijke gebouwen zoals Empire State Building, Trump Tower, St.Patricks Cathedral,…

Adres
Fifth Avenue
New York
                                                                              Verenigde Staten
Bloomingdales

Bloomingdales

Ook Bloomingdales is een wereldgekende shop mall! Hier heb je alle soorten merken, stijlen,…

Als je wil gaan shoppen in New York mag je Bloomingdales niet overslaan!

Adres
1000 Third Avenue
New York, NY 10022
Verenigde Staten
Web
http://www.bloomingdales.com/
Colony

Colony

Muziekliefhebbers moeten deze winkel bezocht hebben. Deze winkel biedt al meer dan 60 jaar een ruime collectie aan muziek en posters aan. Hier vind je alle soorten genres en stijlen van muziek.

Deze winkel werd of wordt bovendien bezocht door allerlei grote muzikanten.

Adres
Broadway
New York
Verenigde Staten
Web
http://www.nycgo.com/venues/colony-music-center

Macy's

Macy’s

Macy’s is het grootste warenhuis ter wereld.  Hier heb je maar liefst 198.500 m². winkelplezier!

Als toerist kan je in het visitors centre op verdieping 1,50 een pas krijgen waardoor je  10 à 15% korting krijgt

Adres
151 West 34th Street, Heald Square,
New York, NY,
Verenigde Staten
Web
http://www.macys.com/
Schwarz Toy Store

Schwarz Toy Store

Herrinner je die scène in een speelgoedwinkel in de film “Home Alone”? Nu kan je het eens in het echt beleven… Als je hier binnen komt word je gewoon zelf terug kind. Stel je voor hoe het moet zijn voor jouw kindje dan?

Deze gigantische winkel heeft werkelijk alle speelgoed van de wereld en vergeet vooral niet goed rond te kijken wat er allemaal geëtaleerd staat!

Adres
767 5th Avenue @ 58th St.
New York, NY 10153
Web
http://www.fao.com/shop/index.jsp?categoryId=3810526
Apple Store

Apple Store

Kuier je rond op Fifth Avenue dan trekt de Apple Store onmiddellijk je aandacht. Niet enkel omwille van het wereldberoemde logo, maar ook door de unieke kubusvormige glazen constructie. Wees je ervan bewust dat deze winkel dagelijks een stormloop kent van toeristen en lokale bewoners. Het goede nieuws? Deze shop is 24 uur per dag geopend! ‘s Avonds shoppen in de Apple Store is dan ook een échte aanrader!

Adres
767 Fifth Avenue
New York 10153
Verenigde Staten
Web
http://www.apple.com/retail/fifthavenue/
M&M Megastore

M&M Megastore

Iedereen kent ze wel, de felgekleurde M&M’s. Wist je ook dat New York een gigantische conceptstore bezit van deze beroemde figuren? De M&M Megastore, gelegen aan Broadway, telt maar liefst 3 verdiepingen gevuld met – hoe kan het ook anders – de échte M&M snoepjes, maar ook merchandising, schoolartikelen en leuke gadgets, ideaal als souvenir!

Adres
1600 Broadway
NY 10019
Verenigde Staten
Web
http://www.mymms.com/merchandise/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be