Hoe langer hoe meer mensen kiezen voor een duurzame vakantie.
Dit gaat van hotels die op een duurzame manier met hun gasten en het milieu omgaan, over glamping en lichaamsbeweging, tot het respect voor lokale tradities, cultuur en natuur. Op een unieke locatie terug naar jezelf en de natuur komen.

We geven je graag een aantal tips:

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Verblijf in een eco farmhouse

Omgeven door de prachtige natuur kom je in een eco farmhouse of eco lodge helemaal tot rust. En je zal je zeker niet vervelen!
Wist je dat je in een eco farmhouse alleen maar lekkers van Moeder Natuur krijgt voorgeschoteld? Smakelijke gerechtjes met streekproducten, vers uit de natuur!

Glamping

Back to the roots … Een nieuwe trend die steeds meer aan populariteit wint is om dichter bij de natuur te verblijven, maar dan zonder te moeten inboeten aan een zekere mate van comfort en luxe.
Verblijf in een luxueuze tent, weg van alle drukte en word gewekt door fluitende vogels … Genieten in alle puurheid en eenvoud.

Huur een e-bike

Ontdek je favoriete bestemming per e-bike! Met een beperkte inspanning kan je bergen en dalen afschuimen. Dankzij de milieuvriendelijke elektrische fiets beklim je probleemloos de top! Adem diep in, geniet van de gezonde buitenlucht en maak een avontuurlijke fietstocht.

Ook TravelBird speelt in op het thema van ecologisch reizen! Een greep uit het aanbod:

– Glamping in het groene Limburg

– Sphair overnachting

– Eco farmhouse in Noorwegen

– Le Moulin de Ducey – e-biken in Normandië

– Panorama Hotel Talhof – e-biken in Oostenrijk

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be