Voor de late beslissers komen er spannende tijden aan. Boek je last minute je ciytrip, dan geeft de redactie van citytrip.be jou graag volgende tips mee. 

1. Controleer wat inbegrepen is in de boeking : is het transport (vlucht of trein) inbegrepen? Worden luchthaventaksen en eventuele andere extra kosten of supplementen vermeld (eventuele citytaksen, eventueel supplement voor ontbijt, …)?

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

2. Zijn er leuke extra’s voorzien zoals bv. een museumbezoek? Bekijk goed wat er aangeboden wordt en vergelijk met aanbiedingen van andere spelers. Desnoods doe je navraag bij je reisagent of via de website die de lastminute citytrip aanbiedt.

3. Wat is de ligging van hotel en luchthaven waar je landt? Check via bv. Google Maps. Iets verder van het centrum gelegen? Geen nood, je zal er prijsmatig je voordeel uit halen!

4. Staar je niet blind op het aantal sterren van het hotel. Een driesterrenhotel in een Europese metropool zal beter zijn dan een driesterrenhotel in bv. een arm Afrikaans land.

5. Twijfel je nog? Lees dan de reisbeoordelingen van andere citytrippers die al eerder in het hotel verbleven. Op die manier krijg je, meestal toch, een onbevooroordeeld advies over je last minute citytrip.

Boek snel je last minute stedenreisje en haal het maximum uit je citytrip. Genieten maar!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be