Het hoeft niet altijd een verre bestemming te zijn, je volgende citytrip dichtbij. Grootsteden zoals Parijs, Amsterdam, Londen en Keulen zijn vlot bereikbaar per trein. Ook andere steden kan je per trein bezoeken, denk maar aan Berlijn, Wenen, Barcelona, …

De internationale hogesnelheidstreinen, zoals Thalys, Eurostar en TGV, brengen je in een mum van tijd naar je volgende citytripbestemming.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Uiteindelijk is een citytrip per trein best wel een leuke ervaring. Als ik erover nadenk dan moet ik beamen dat ik per trein niet alleen naar Amsterdam gespoord ben, maar ook naar Keulen, Parijs en zelfs Wenen. De steden dichtbij huis zijn zelfs aanraders want je bent vrij snel op je bestemming. Zonder fuss: je springt gewoon op de trein en met de nodige lectuur is de rit in no time achter de rug. Een ander voordeel is dat je niet lang op voorhand moet inchecken (en geen lange wachtrijen moet doorstaan). En wil je jezelf toch wat in de watten leggen, dan reis je toch gewoon in eerste klasse? Service en comfort troef.

Iets verder ligt Wenen. Maar ’s nachts reizen heeft ook voordelen. ’s Morgens vroeg kom je toe en je hebt nog een hele dag voor je. Zo kan je nog langer genieten van je reisje. En de nacht doorbrengen met je partner of je vriend(inn)en in zo’n slaaptrein, dat is echt niet het ergste wat je kan overkomen. De avond voordien maak je plannen en tijdens de retourrit haal je herinneringen boven en show je die prachtige nieuwe outfit die je op citytrip gekocht heb…

Overuigd? Boek dan snel je hotelletje in Parijs, Amsterdam, Londen, Wenen, Barcelona, …

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be