230 Fifth

230 Fifth

Geniet van een cocktail of aperitief in deze trendy penthouse lounge met zicht over Manhattan. De volledige ruimte is met glas omsingeld en kan tot 600 gasten ontvangen.

Als je denkt alles gezien te hebben, neem je best de trap naar het dak waar je terecht komt bij de Rooftop Garden. Hier heb je een prachtig zicht op het Empire State Building, Chrysler Building en het nieuwe World Trade Center. Een echte aanrader dus!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
230 5th Avenue
Hoek 27th Street op 5th Avenue
New York
                                                                              Web
                                                                              http://www.230-fifth.com
Blue Note

Blue Note

Als je fan bent van goede jazz muziek is Blue Note Jazz the place to be! Het is één van de meest belangrijke en voorbeeldige jazz clubs ter wereld. Iedere avond tussen 20u en 22u30 wordt er hier de beste jazz gespeeld. De zondag middag kan je hier ook terecht voor een lekkere brunch. Een plek om niet snel te vergeten…

Adres
131 W. 3rd Street
New York 10012
Web
http://www.bluenote.net

Gotham Comedy Club

Gotham Comedy Club

Als je de echte Amerikaanse cultuur wil leren kennen, dan moet je zeker eens in één van deze clubs gaan! Als je Engels goed genoeg is tenminste…

Hier komen zowel bekende als onbekende stand-up comedians hun zegje doen. Als je hier buiten komt, zal je je echt goed voelen! Een avondje in deze club is een avondje vol plezier en lachen…

Adres
208 West 23rd St.
Tussen 7th and 8th Avenues
New York, NY 10011
Web
http://gothamcomedyclub.com/
Buddha Bar

Buddha Bar

Je hebt er over gans de wereld, maar deze mag je zeker niet missen. Buddha bar is een prachtig restaurant/bar helemaal in Oosterse Stijl.

Tijdens je heerlijk diner kan je genieten van de prachtige Oosterse lounge muziek en na het eten kan je nog genieten van de party Oosterse muziek. Je kan hier dus een hele avond/nacht doorbrengen.

Reservatie is hier zeker nodig!

Adres
228 Park Avenue South
New York, NY,
Verenigde Staten
                                                                              Web
                                                                              http://www.buddhabarnyc.com/
Smoke Jazz & Supper Club Lounge

Smoke Jazz & Supper Club Lounge

Deze jazz bar op broadway is één van de bekendste van de stad. Hier kan je genieten van live optredens van zowel bekende als minder bekende jazz bands. Je leert er de echte New Yorkse jazz kennen…

Adres
2751 Broadway
New York, NY 10025
Verenigde Staten
Web
http://smokejazz.com/
Bemelmans Bar

Bemelmans Bar

Als je eens chique en fancy wil doen moet je zeker eens naar deze bar gaan. Hier kan je nippen van een heerlijke cosmopolitan met een olijf, een glaasje champagne of een op maat gemaakt cocktail. Je wordt bediend door obers in witte smoking en het plafond is in bladgoud.

Kortom, een koninklijke stijl!

Adres
35 east 76th St.
New York, NY 10021
Verenigde Staten
Web
http://www.rosewoodhotels.com/en/carlyle/dining/bemelmans_bar/
Skyroom

Skyroom

Skyroom, vlakbij Times Square is een absolute aanrader voor de Bourgondiërs onder ons! Niet alleen heb je een prachtig uitzicht over New York, de overheerlijke gerechten weten je smaakpapillen ongetwijfeld te prikkelen! Van tropische cocktails tot verrukkelijke desserts, culinaire verwennerij gegarandeerd!

Adres
330 west 40th street
33rd floor
New York
Web
http://skyroomnyc.com/index.php

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be