Brussel is de hoofdstad van België en staat bekend om een bruisend nachtleven. Er zijn talloze clubs waar dj’s een unieke sfeer weten te brengen. Er wordt gedanst en gefeest tot diep in de nacht. In Brussel zul je ongetwijfeld onvergetelijke nachten beleven. Wil je ook van de sfeer, muziek en variatie genieten? Bezoek dan zeker één van de beste clubs uit Brussel. Wij zetten er zes voor je op een rij.

Fuse

De Fuse is een echte legende. Deze discotheek bestaat sinds 1994 en haalde als eerste ook buitenlandse dj’s naar Brussel. Zij verzorgen live shows op technomuziek en er is altijd wel een indrukwekkend programma. Hierdoor komen ook steeds meer buitenlandse bezoekers naar de Fuse om te genieten van de allernieuwste muziektrends.

Bloody Louis

Met een flipperkast, neon, chesterfields en een kickertafel heeft Bloody Louis een eigenzinnig en uniek interieur. Ze draaien er hiphop, elektronische muziek of house. Hiermee hopen zij op een gevarieerd kosmopolitisch publiek. Ondanks dat deze club nog vrij jong is, hebben toch al veel bekende namen op het podium gestaan. Hierbij kun je denken aan: Travis Scott, Martin Solveig, Diplo, Future, Tory Lanez, PNL en Snake.

Spirito Brussels

In een oude anglicaanse kerk zit deze fancy club. Spirito Brussels is letterlijk een authentiek monument in het nachtleven van de stad. Met een interieur die elegantie en weelde uitstraalt, is het niet vreemd dat deze club op het lijstje staat van mooiste clubs ter wereld. Als je gaat stappen in Brussel moet je hier écht geweest zijn.

Zodiak

Brussel party

In oktober 2016 opende deze discotheek haar deuren. Liefhebbers kunnen hier genieten van elektronische muziek. Het decor zit een beetje tussen clubcultuur en underground in. Het is een plek met een gemoedelijke sfeer waar ook beloftevolle jonge artiesten aan bod komen.

Madame Moustache

In het hart van Brussel kun je bij dit danscafé terecht voor een eclectische avond. Madame Moustache is dé plek voor alternatieve concerten, maar ook om te swingen, te genieten van muziek uit de jaren tachtig of om te surfen en rock-‘n-rollen.

Bar Rouge

In deze bar, die al meer dan tien jaar een echte klassieker van het Brusselse nachtleven is, zijn bezoekers welkom van 23.00 uur tot minstens  06.00 uur. Bar Rouge heeft een uitgebreid drankenassortiment en leuke afwisseling in muziek. In het begin van de avond een mix van hedendaagse muziek en popklassiekers en laat op de avond housepareltjes en melodieuze techno.