Warschau is een prachtige oude stad met veel historische bezienswaardigheden. Naast al het overgrote culturele aanbod, is er ook ‘s nachts veel te beleven. Om jou een beetje wegwijs te maken, gaan we enkele leuke plaatsen langs, zodat je precies weet wat leuke plekken zijn om te drinken, te dansen en zo de avond van je leven te hebben.

Niebo

Niebo is een divers centrum midden in de stad, waar vele soorten muziek worden gedraaid en gespeeld. De ene avond is er live jazz-muziek en de volgende dag is er een R&B thema. Voor iedereen wat wils! Check goed op de agenda wanneer wat gepland staat, anders kom je misschien precies op een avond met een muziekstijl die je niet graag hoort.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Niebo is omgeven met leuke restaurantjes en barretjes. Ideaal dus om eerst lekker een hapje te eten in de buurt alvorens lekker los te gaan bij Niebo. Ook een lekkere cocktail bij een van de hippe barretjes klinkt zeer aantrekkelijk. Zo kom je goed in de stemming voor een hele avond lekker dansen.

Bar studio Warschau

Naast lekker hossen op fijne hitjes van een DJ is er ook totaal ander vermaak in Warschau te beleven. In de Bar Studio kan je een prachtige avond beleven. Het gebouw, een oud paleis, is alleen al de moeite waard. Maar de invulling van de avonden varieert van lezingen tot oude films. Ook zijn er thema-avonden bijvoorbeeld als een bekende artiest is overleden of bij een speciale dag. Aan het einde van deze avonden wordt doorgaans wel over gegaan op een grote dansvloer met een DJ. Fijne is wel dat de toegang tot de Bar Studio vaak gratis is.

Smolna

Warschau party

Last, but not least: Smolna. Deze club opende in 2017 haar deuren in de gelijknamige straat, de Smolna. De discotheek is gesitueerd in de kelder en krijgt daardoor weer een hele ruige en rauwe sfeer. Dit moet je natuurlijk wel liggen, maar voor een avondje uit is het absoluut een hele belevenis en in die zin absoluut de moeite waard. De entreeprijs verschilt per avond. Het is dus prettig voor jezelf om van tevoren even te checken wat het kost. De prijzen wisselen sterk door verschillende thema’s en artiesten.

Dit waren de grote uitgaansgelegenheden in het midden van de stad. Hier ga je zeker een fantastische avond beleven. Er is echter nog een veel groter aanbod te vinden in de stad. Heb jij al zin gekregen om dit gaan ontdekken? Veel plezier!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be