Plaza de ArmasPlaza de Armas

Heb je een citytrip naar Sevilla geboekt om heerlijk te shoppen? Ontvlucht de warmte in het bekende winkelcentrum Plaza de Armas. Het gebouw is opgetrokken uit steen, keramiek, staal en glas en is op zich al een bezoekje waard! Hier vind je zowel een sport- als kunstwinkel, bekende modemerken zoals Mango en Bershka als de wereldberoemde club Kudéta. Goed om te weten, de meeste winkels in het Plaza de Armas houden geen siësta!

Adres
Plaza la Legión
41001 Sevilla
Web
http://www.centrocomercialplazadearmas.es/
Calle Sierpes

Calle Sierpes

Hou jij van shoppen? Calle Sierpes is de bekendste, autovrije winkelstraat van Sevilla en is een echte toeristische trekpleister. Of je nu op zoek bent naar een typisch souvenir of naar enkele grote Spaanse modemerken, hier vind je het allemaal!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Calle Sierpes
41001 Sevilla
Charco de la Pava

Charco de la Pava

Charco de la Pava is de bekendste vlooienmarkt van Sevilla gelegen op de parkeerplaats van de Isla de la Cartuja. Hier vind je werkelijk alles! Van kledij tot keukengerief en van dvd’s tot heerlijke Spaanse specialiteiten. De olijf ‘Campiña Sevillana’ is een aanrader!

Adres
Charco de la Pava
Sevilla
Juan Foronda

Juan Foronda

De mooiste souvenirs koop je ongetwijfeld in Juan Foronda. Verdwaal in de winkel tussen prachtige sieraden, kleurrijke sjaals en een hele resem aan waaiers. Juan Foronda telt in Sevilla maar liefst 7 verschillende vestigingen. De vestiging in Calle Sierpes is de oudste en wellicht ook dé mooiste!

Adres
Calle Sierpes
41001 Sevilla
Web
http://juanforonda.com

Mercado del Postige

Mercado del Postige

Ga jij ook graag de sfeer opsnuiven op plaatselijke zuiderse markten? Op de Mercado del Postige is er dagelijks een ambachtelijke markt. Je kunt er de lokale lekkernijen gaan proeven, je ontdekt er altijd wel iets nieuws! Markten zijn ook de uitgelezen plaats om je te mengen onder de plaatselijke bevolking. Anders dan bij typische toeristische bezienswaardigheden kun je hier een echt beeld vormen van het leven in Sevilla.

Adres
Calle de Arfe
Sevilla

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be