Solar do Vinho do Porto

Solar do Vinho do Porto

In het land van de porto is het voor de liefhebbers een zonde als je niet een keertje van dit lekkere drankje geproeft hebt. En waar kan je dit beter doen dan in het portoparadijs Solar do Vinho do Porto? Je kan er ook voor kiezen om een ‚Porto-tasting’ te doen want ze hebben er heel veel verschillende soorten. Je krijgt er meteen ook de nodig info bij.

Adres
Rua São Pedro de Alcântara 45
1250-237 Lisboa
Web
http://www.ivdp.pt/pagina.asp?idioma=1&codPag=169&
Incognito

Incognito

Al sinds eind de jaren ’80 heeft ‘Incógnito’ een uitstekende reputatie als club om op een uitmuntende muziekselectie de benen te gaan losgooien tot ’s morgens vroeg. De meeste clubs in ‘Bairro Alto’ sluiten om 2u maar hier gaat de muziek door tot 4 of 5u ’s nachts.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Het gebouw is ingedeeld in drie ruimtes, dus als je geen grote dansfanaat bent kun je nog altijd terecht aan de bar of de zetels op de begane grond.

Adres
Incógnito
Rua dos Poiais de São Bento 37
1200 Lisbon
Web
http://www.incognitobar.com/
Meninos do Rio

Meninos do Rio

Hier kun je op zomerse avonden perfect genieten van de zonsondergang vanop het terras met grote ligzetels. De muziek is loungy zuiders, denk bossa-nova en balearic, en een gekoelde thee of cocktail in de hand maakt het plaatje af. Als je hier wil blijven hangen om iets te eten kun je ook terecht in Sushi Rio wat er net achter ligt.

Adres
Meninos do Rio
R. da Cintura do Porto de Lisboa
1350 Lisbon
Web
http://meninosdorio.com/
Lux Fragil

Lux Fragil

De bekendste club van de Portugese hoofdstad is waarschijnlijk ‘Lux’. Deze hotspot heeft zichzelf qua interieur al een aantal keer heruitgevonden, maar de grote trekpleister blijft toch het grote balkon met zicht op de rivier. ‘Lux’ telt drie verdiepingen waar telkens een ander genre muziek wordt gedraaid, dus iedereen vindt er meestal wel zijn gading.

Adres
Lux Fragil
Avenida Infante Dom Henrique, Armazém A, Cais da Pedra
1100 Lisbon
Web
http://www.luxfragil.com/

Les Mauvais Garcons

Les Mauvais Garcons

Een ouderwets Parijs café in Lissabon, dat is ‘Les Mauvais Garçons’. Gelukkig werden er wel wat moderne elementen aan toegevoegd zoals een fijne loungy muziekkeuze, WiFi-connectie en moderne fusion snacks. Deze combinatie maakt dit café behoorlijk onweerstaanbaar en razend gezellig. Probeer als zoetekauw zeker eens één van de desserts op de kaart.

Adres
Les Mauvais Garçons‎
R. da Rosa 39
1200 Lisbon
Movies Café

Movies Café

Als je onze verfrissende en smakelijke Belgische bieren te hard begint te missen, spring dan even binnen in ‘Movies Café’. Deze bar staat ondermeer bekend om zijn selectie Belgische bieren, zowel op tap als op fles. Behalve de ons gekende Belgische brouwsels vind je er ook nog een heel aantal bieren van overal ter wereld die je zeker nog nooit hebt geproefd.

Adres
Movies Café
Avenida Praia da Vitória 71
1000 Lisbon
Portas do Sol

Portas do Sol

In een zuiderse, warme stad als Portugal probeer je toch zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen en bij voorkeur met een uitzicht over de stad. Vanop het dakterras van ‘Portas do Sol’ zie je zowel het kasteel van ‘São Jorge’, de kathedraal, Alfama en de rivier de Taag. Veel beter dan dit wordt het niet. Of misschien wel als je weet dat het vriendelijke personeel je ook nog eens een brede waaier eten en drinken kan aanbieden.

Adres
Portas do Sol
Largo das Portas do Sol, Beco de Santa Helena
1100 Lisbon
Web
http://www.portasdosol.biz/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be