Spookachtige torens, duistere begraafplaatsen en dreigende kastelen… voor wie houdt van een portie spanning zijn er deze 3 griezelige citytrip bestemmingen.

Gruwelijke tocht in de catacomben van Parijs

Wist je dat de grootste ondergrondse begraafplaats ter wereld zich in Parijs bevindt? Je kan deze catacomben nu bezoeken. Sommigen beweren gefluister van de doden te horen wanneer ze de rijen met schedels en beenderen afschuimen. Anderen zweren dan weer aangeraakt of zelf bijna gewurgd te zijn. Volgens velen zouden de catacomben vervloekt zijn omdat miljoenen Parijzenaars hier op mensonterende wijze begraven zijn.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

Spookbezoek in de Tower of London

Volgens de legende zou in de Tower of London de geest van Anne Boleyn rondspoken. Er wordt beweerd dat ze ’s nachts met haar hoofd in haar handen in de gangen van de Tower ronddoolt, op zoek naar haar ontrouwe echtgenoot. Of het waar is of niet laten we aan jou over, maar wat wel zeker is, is dat de Bloody Tower een gruwelijke geschiedenis heeft.

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

Ervaar de lugubere geschiedenis van het Colosseum

Iedereen kent het Colosseum als een prachtig bouwwerk, maar deze plek wordt door de lugubere geschiedenis ook vaak met het paranormale geassocieerd. Vreemde geluiden, onverklaarbare temperatuurverschillen en aanrakingen,… Het Colosseum zou een van de meest spookachtige plaatsen ter wereld zijn. Benieuwd naar jouw ervaringen tijdens je citytrip aan Rome…

Ontdek hier de beste hoteldeals in ParijsLonden en Rome.

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!