Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum

Maak je stoutste kinderdromen waar en bestuur zelf een stoomlocomotief in het Spoorwegmuseum van Boedapest. Tussen honderden locomotieven en wagons zijn er zeker enkelen die je aandacht trekken en waar je een ritje mee mag maken. Test zeker eens de simulator en beleef een nieuw avontuur als treinbestuurder tijdens jouw citytrip in Boedapest!

Adres
Tatai utca 95
1142 Boedapest
Hongarije
Ludwig Museum

Ludwig Museum

Wat begon met 70 kunstwerken is uitgegroeid tot een volledige collectie. Het Ludwig Museum stelt zowel hedendaagse kunst als wereldkunst en moderne Hongaarse kunst tentoon. Bovendien zijn er op geregelde tijdstippen ook tijdelijke tentoonstellingen te bezichtigen. Je merkt het al, de kunstliefhebber onder ons mag dit museum niet missen!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Komor Marcell utca 1
1095 Boedapest
Hongarije ‎
Web
http://www.ludwigmuseum.hu

Hongaarse Nationale Galerie

Hongaarse Nationale Galerie

Met maar liefst 100.000 kunstvoorwerpen weet je niet waar te beginnen in de Hongaarse Nationale Galerie. De uiteenlopende collectie is verdeeld in 3 verschillende gebouwen in het paleis van Boeda. Van Renaissance, tot barok tot middeleeuwse hout sculpturen. Werkelijk alles komt aan bod. Een must-see dus!

Adres
Szent György tér 2
Boedapest
Hongarije
Web
http://www.mng.hu/en
Holokauszt Emlékközpont

Holokauszt Emlékközpont

Het Holokauszt Emlékközpont is één van de meest bijzondere gedenkplekken voor de slachtoffers uit de Holocaust geschiedenis. Permanente en tijdelijke indrukwekkende tentoonstellingen wisselen elkaar af en geven een perfect beeld weer van het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor wie dit allemaal te heftig is, in de buurt zijn er talrijke gezellige cafés.

Adres
Páva utca 39
Boedapest
Hongarije
Web
http://www.hdke.hu

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be