Boedapest

Veel plezier en weinig uitgeven? Ga naar Boedapest! Met de barokke musea, onmisbare winkelstraten, magnifieke paleizen, gezellige koffiehuizen en excentrieke ‘ruin bars’ valt er in Boedapest elke minuut van de dag wel wat te beleven. En na een afmattende dag kunnen kuurliefhebbers uitblazen in een van de vele thermale baden. Tip: van eind september tot eind oktober is er het herfstfestival. Dat is de klok rond in de hele stad genieten van dans, muziek en theater. Dé citytrip bij uitstek!

Kopenhagen

Design-, kunst- en architectuurliefhebbers moeten minstens één keer in hun leven de Deense hoofdstad van het design gezien hebben. De kleurrijke stad Kopenhagen is een gezellige stad om al wandelend te verkennen en in te shoppen. Ga zeker op zoek naar het Operagebouw van Kopenhagen, de kastelen Christiansborg en Frederikborg én het beeld de Kleine Zeemeermin.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Lissabon

In Lissabon kan het tijdens de zomer erg warm zijn, maar in het najaar blijft het er tot en met oktober droog en aangenaam warm. Maak tijdens je citytrip kennis met het bruisende nachtleven, doe een wandeling langs de historische monumenten, aanschouw de prachtige uitzichten over de stad en de Taag en laat je culinair verrassen. Wist je trouwens dat Lissabon een hangbrug heeft die verdacht goed op de Golden Gate Bridge van San Francisco lijkt? Indrukwekkend!

Marrakech

Marrakech is in de herfst niet zo duur om naartoe te reizen. Als je graag nog even van warme temperaturen wil genieten voordat de winter begint, moet je beslist eens naar deze stad afreizen. De medina is een cultuurbom waar je meteen kennismaakt met het dagdagelijkse leven van de bewoners. Ga shoppen in de soeks, proef er van een overheerlijke tajine en laat je verwennen in een authentieke hammam. Echt genieten!


Venetië

De herfst is een ideaal moment om Venetië te bezoeken dankzij de milde temperaturen. De schilderachtige grachten met gondels, wirwar van straatjes, vele bruggetjes en prachtige gebouwen trekken jaarlijks vele toeristen. Ga er zeker zelf ook eens de sprookjesachtige sfeer opsnuiven.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be