Een appetijtelijke citytrip

Rome, stad van het Colosseum, het Pantheon, de Spaanse trappen, het Forum Romanum, de Trevifontein en o zo veel meer…

Hier geniet je met volle teugen! Niet alleen van de vele bezienswaardigheden en musea maar ook van de overheerlijke ‘cucina povera’. Take it easy en geniet van ‘pasta con prosecco’ op het Piazza Navona of het Piazza della Rotonda.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Citytrip en workout, een gedroomde combinatie

Deze keer maken we geen gebruik van het openbaar vervoer, maar huren we eerst een klassieke, knalrode Vespa om door Rome te snorren.

We gaan ook ‘sightjogging’, al joggend en onder begeleiding van een ervaren gids verkennen we bekende en onbekende plekken.

Vaticaanstad

Een citytrip naar Rome is niet compleet als je het Vaticaanstad niet gaat bezoeken! Daarom staan we graag wat vroeger op om er een volledige dag door te brengen! Het Sint-Pietersplein, de prachtige tuinen van de paus, de wondermooie Sixtijnse kapel en last but not least de Sint-Pietersbasiliek! De beklimming ervan is werkelijk top! Met een uitzicht om u tegen te zeggen!

Shopping als waardige afsluiter

Uiteraard gaan we ook shoppen (en ook een beetje windowshoppen), want Italië is hét land bij uitstek van luxe, mode en design. Heerlijk winkelen op het Piazza die Spagna, in de Mercato di Testaccio, in de Via Condotti,… In Rome vind je als shopaholic écht alles, van prijsbewust tot de allergrootste luxemerken.

Roma… la doce vita!

Op zoek naar meer tips en adresjes? Vraag dan snel ook de nieuwste editie van onze Rome reisgids aan, want daarin vind je een uitgebreid citytripdossier over de Italiaanse hoofdstad, vol culinaire tips, exclusieve verwenadresjes, een vijfhonderd meter lange muurschildering langs de Tiber en een resem praktische tips. Bekijk ook zeker deze Rome aanbiedingen

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be