Instalocate

Instlocate ofwel een eerste hulp bij vliegtuigvertraging. Door je vluchtnummer in een messenger gesprek in te geven gaat de chatbot je automatisch verwittigen indien je vlucht vertraging zou hebben en zo ja, hoe lang de vertraging gaat duren. Maar er is nog veel meer dan enkel dat, indien je vlucht effectief vertraging heeft kan de chatbot ook melden of je al dan niet recht hebt op een compensatie en de chatbot helpt je dan meteen ook op weg om je compensatie te claimen bij je vliegmaatschappij.

 

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Travelbot

Geen inspiratie voor een volgende reis? Dan werpt de Travelbot je een reddingsboei toe. Aan de hand van enkele simpele vragen zal de Travelbot je suggesties geven voor je volgende reis. Weet je al naar waar je op reis wilt gaan? Dan kan je aan de Travelbot ook gewoon vragen naar extra info over deze bestemming.

 

Booking.com

Op zoek naar een gepast hotel voor jouw vakantie? Vraag het gewoon aan de Chatbot van Booking.com. Via de Facebook messenger chatbot geef je je vakantiebestemming in en de periode waarin je graag op reis wilt vertrekken en de chatbot stuurt je meteen enkele hotelsuggesties door zodat je niet te lang hoeft te zoeken naar het ideale hotel.

 

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be