A38 Ship

A38 Ship

A38 is een voormalige boot uit 1938 die werd omgetoverd tot één van de meest bezochte clubs in Europa. Zowel nationale als internationale livemuziek staan hier op het programma. Dit is een niet te missen plek tijdens je citytrip in Boedapest!

Adres
Budai alsó rakpart
1114 Boedapest
Hongarije
Web
http://www.a38.hu/en/
The Bar

The Bar

Heerlijke cocktails of toch liever een verfrissend pintje? Of heb je iets anders in gedachten? Stel dan zelf je favoriete drankje samen! Goudkleurige muren, donker meubilair, vele spiegels… The Bar straalt klasse uit.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Anker köz 3
1061 Boedapest
Hongarije
Web
http://thebarbudapest.com/

Szimpla

Szimpla

Szimpla Garden is een van de oudste maar ook populairste ‘ruin pubs’ in Boedapest. Vroeger was dit een fabriek. Studenten en creatievelingen komen er samen om iets te drinken of een concertje of filmpje mee te pikken in een erg gezellige omgeving.

Het woord ‘Ruin pubs’ staat voor cafeetjes die gehuisvest zijn in oude verlaten gebouwen.

Adres
Kazinczy utca 14, Budapest
Pest, City Center, District 7
Web
http://szimpla.hu/en
Corvintetö

Corvintetö

Je zou het niet verwachten, maar op het dak van het Corvin Warenhuis vind je nog zo’n ‘ruin bar’, Corvintetö. Vanop het grote terras kan je met een drankje genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Er is een dancing en een bar waar je tot de vroege uurtjes kan feesten.

Adres
Blaha Lujza tér 1
1085 Budapest
Web
http://corvinteto.hu/en/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be