De Blauwe Kater

De Blauwe Kater

Bierdrinkers, opgepast! De blauwe kater serveert maar liefst 90 verschillende soorten bier. Deze gezellige kroeg is gelegen in het hartje van Leuven, in een kleine zijstraat van de Naamsestraat.  Tip: elke maandagavond vinden hier live optredens plaats, volledig gratis!

Adres
Hallengang 1
3000 Leuven
Web
http://www.blauwekater.be
The Seven Oaks

The Seven Oaks

Ben jij een liefhebber van de muziek van de jaren ’90? Placeer dan zeker eens een dansje in The Seven Oaks, een ondergrondse club gelegen in het centrum van Leuven. De inkom is volledig gratis dus je hebt geen reden meer om niet tot in de vroege uurtjes volledig uit de bol te gaan!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Hanengang 3
3000 Leuven
Barcode

Barcode

Barcode is een gezellige bar gelegen in de Leuvense Muntstraat. Hier kun je overdag terecht om onbeperkt te genieten van een drankje op het terras of om zorgeloos te relaxen in één van de comfortabele hangstoelen. ‘s Avonds wordt de bar omgetoverd tot een gezellige discotheek, met toepasselijke muziek, en tropische drankjes!

Adres
Muntstraat 22
3000 Leuven

Rumba

Rumba

Rumba is een disco met verschillende eclectische muziekgenres. Klaar voor de ultieme party vibe? Party till you drop at Rumba!

Adres
Kiekenstraat 6
3000 Leuven
Web
http://www.rumba.be
Het Depot

Het Depot

Dé plek in Leuven waar muzikanten en muziekliefhebbers zich kunnen uitleven! Het Depot is niet alleen een concertzaal, waar je tal van concerten kan bijwonen, maar het is ook gangmaker voor talrijke muzikale initiatieven in de streek, zoals diverse cursussen, workshops en masterclasses die je er kunt volgen.

Adres
Martelarenplein 12
3000 Leuven
Web
http://www.hetdepot.be/
The Capital

The Capital

In 2013 opende op de Grote Markt in Leuven het grootste biercafé ter wereld. Je kan er proeven van wel 2.500 nationale en internationale bieren. Aan alle bierliefhebbers, schol!

Adres
Grote markt 14
3000 Leuven
Web
http://www.thecapital.be

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be