L.U.X.

L.U.X.

Wie een gezellige club zoekt met live muziek moet hier zijn. L.U.X. staat bekend om een rustige club te zijn waar het muziekniveau niet te hoog staat waardoor een praatje mogelijk blijft. Dit maakt dat er in deze club een heel aangenaam en ontspannen sfeer hangt!

Adres
Leiseste Unterhaltung Xberg
Schlesische Str. 41
Berlijn
Web
http://www.lux-berlin.net
Arena Badeschiff

Arena Badeschiff

Erg populair in Berlijn, zowel in de zomer als in de winter, is het Badeschiff. Badeschiff is een zwembad dat drijft in de Spree, de rivier die Berlijn doorkruist. In de zomer is er een strandbar waar er concerten worden gegeven en in de winter maakt het deel uit van een sauna.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

In het zwembad heb je een prachtig zicht over Berlijn, maar ook naast het zwembad is het heerlijk vertoeven. Je kan er op de strandjes standstoelen gebruiken of ontspannen in een hangmat, extra leuk met wat concertmuziek op de achtergrond en een lekkere cocktail in de hand.

Adres
Eichenstraße 4
12435 Berlin
Web
http://www.arena-berlin.de/portfolio/badeschiff/
Oststrand

Oststrand

Genoeg geshopt, gestapt of musea bezocht? Dan kan je bij mooi weer op het Oststrand lekker gaan ontspannen. Langs de oevers van de Spree kan je in een van de ligstoelen genieten van de zon en een verfrissend drankje. ’s Nachts kan je er ook leuke feestjes en concerten meepikken.

Adres
Mühlenstraße 24-26
10243 Berlin
Web
http://europastrand.de/oststrand/
Sage Club

Sage Club

Als je wil meefeesten met de gekke Berlijnse incrowd dan moet je naar de Sage Club. A wild all-night party staat je te wachten, so be prepared! Hou er rekening mee dat de Sage Club op zaterdag het toneel is voor de decadente KitKatClub-feestjes, enkel voor de heel avontuurlijken onder jullie.

Adres
Sage Club
Köpenicker Straße 76
10179 Berlin
Web
http://www.sage-club.de/
Matrix

Matrix

Verschillende dansvloeren met verschillende stijlen, voor elk wat wils dus. Ook is er een loungezwembad en een betaalbare cocktailbar voor de dorstigen. Alle ingrediënten voor een fijne dansnacht zijn dus aanwezig.

Adres
Matrix Club
Warschauer Platz 18
10245 Berlin
Web
http://www.matrix-berlin.de/

Andel's sky.bar

Andel’s sky.bar

Trendy bar waarvan – zoals de naam doet vermoeden – vooral het panoramische uitzicht over de stad de meerwaarde is. Geniet van het uitzicht met een smakelijke cocktail in de hand! Deze bar bevindt zich op de bovenste verdieping van het andel’s Hotel Berlin.

Adres
Andel’s sky.bar
Landsberger Allee 106
10369 Berlin
Web
http://www.vi-hotels.com/en/andels-berlin/restaurants-bar-cafe/skybar/
Marietta

Marietta

Bar Marietta is een trip terug in de tijd. Door de retro-inrichting en de selectie van muziek uit vervlogen jaren is het een bijzondere locatie voor een koffie overdag of een afsluiter ’s avonds.

Adres
Bar Lounge Marietta
Stargarder Strasse 13
10437 Berlin
Web
http://www.marietta-bar.de/
Spindler & Klatt

Spindler & Klatt

In een voormalige broodfabriek aan de oevers van de Spree ligt nu de eigentijdse club en restaurant Spindler & Klatt. Het moderne en stijlvolle interieur bezorgt je meteen de juiste vibe voor een fijne avond. Probeer een tafel te bemachtigen met uitzicht op de rivier voor het diner om daarna alles van je af te dansen in dit magnifieke kader.

Adres
Spindler & Klatt
Köpenicker Strasse 16 – 17
10997 Berlin
Web
http://www.spindlerklatt.com/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be