Queen Club

Queen Club

Ooit was dit etablissement beter bekend als “Le Central”, een gay nachtclub op de Champs-Elysées. Heden omgedoopt tot Le Queen, een zwoele nachtclub waar topdj’s als Guetta, Paul Van Dyk en Deep Dish de nacht op gang trekken.

Adres
102 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris
Web
http://www.queen.fr
Le Perchoir

Le Perchoir

Niemand kan ontkennen dat rooftop bars hip en trendy zijn. Le Perchoir is de eerste echte rooftop bar van Parijs. De unieke ligging van de bar biedt een uitzicht van 360° over de Franse hoofdstad. Een lift brengt je naar de 7e verdieping, of beter, naar de 7e hemel. Zelf wie zich voorbereidt op het mooie uitzicht, kijkt zich de ogen uit het lijf. Boven ontdek je een mooie bar met aangename zetels, leuke tafels en rustige plekjes. Neem daarbij nog eens de mooie planten en geurende kruiden en je krijgt een bezoekje aan Le Perchoir dat werkelijk alle zintuigen prikkelt! Je kan er terecht voor een hapje en een drankje!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
14 Rue Crespin du Gast,
75011 Paris
Web
http://leperchoir.fr/
Le Divan du Monde

Le Divan du Monde

Dit 19e eeuwse theathergebouw werd omgebouwd tot moderne concertruimte en bar. Het is zeker de moeite om voor je afreis naar Parijs eens na te gaan welke evenementen of concerten er doorgaan. Le Divan du Monde ligt in de mooie wijk Monmartre, de zaal zelf beschikt ook over een balkonverdieping welke garant staat voor een unieke beleving van concerten. Je kan Le Divan du Monde ook gewoon bezoeken voor een gezellig avondje uit!

Adres
75 rue des Martyrs
Paris
Web
http://www.divandumonde.com/
Villa Thalgo

Villa Thalgo

Heb je even genoeg van drukke bars en luidruchtige clubs, of ga je liever gewoon lekker ontspannen ‘s avonds? Dan is een bezoekje aan Villa Thalgo zeker de moeite waard! Deze spa biedt 1000 m² aan wellness en gezondheid. De spa vormt een perfecte combinatie van geuren en producten, verzorging en relaxatie. Villa Thalgo werd recentelijk vernieuwd, de inrichting is luxueus en verfijnd. Je kan er terecht voor een uitgebreid gamma aan behandelingen zoals anti-verouderingsverzorgingen en gewichtsverlies verzorgingen. Villa Thalgo is met andere woorden dé plaats om even helemaal tot rust te komen.

Adres
8 avenue Raymond Poincaré
75016 Paris
Web
http://www.villathalgo.com
The Beef Club Ballroom

The Beef Club Ballroom

Na hun ongelofelijk groot succes in Londen en New York vind je nu ook de hippe cocktailbar Le ballroom du beef in Parijs. Zin in een overheerlijke hamburger? Aarzel niet en bezoek de gezellige bovenverdieping van het restaurant waar chef Didier Gauducheau je culinair verwent. Of laat je helemaal verleiden door de smakelijke cocktails op de benedenverdieping van het restaurant.

Adres
58, rue Jean-Jacques Rousseau
75001 Paris
Web
http://www.eccbeefclub.com

Moulin Rouge

Moulin Rouge

In de buurt ‘Pigalle’, in het 18de arrondissement ligt het cabarettheater ‘Moulin Rouge’. Sinds zijn opening in 1889 is het een beroemde en beruchte nachtclub die werd vereeuwigd over vele schilderijen van Henri de Toulouse-Lautrec en recenter in de film van Baz Luhrman met Nicole Kidman en Ewan McGregor in de hoofdrollen.

Adres
Moulin Rouge
82, boulevard de Clichy
75018 Paris
Web
http://www.moulinrouge.fr/
Buddha Bar

Buddha Bar

Niet enkel in Parijs, maar ook wereldwijd een begrip door de gekende loungecompilaties. Je vindt er een mix van local crowd en buitenlandse bezoekers die komen genieten van de lekkere cocktails en de gekende sfeer.

Adres
Buddha Bar
8, rue Boissy d’Anglas
75008 Paris
Web
http://www.buddha-bar.com/new/buddha.php
Barrio Latino

Barrio Latino

Zoek je een zwoele Latijns-Amerikaanse nacht in de hoofdstad van Frankrijk dan moet je in Barrio Latino zijn. Deze club heeft ook een restaurant en cocktailbar met uitzicht op de dansvloer. De muziek gaat van klassiekere Zuid-Amerikaanse ritmes tot lekker dansbare house.

Adres
Barrio Latino
46-48, rue du Faubourg Saint-Antoine
750012 Paris
Web
http://www.barrio-latino.com/
Le Café Marly

Le Café Marly

Vlakbij het Louvre ligt het Café Marly, een ideale plaats om rustig en in stijl te genieten. Ook heb je vanop het terras een leuk zicht op het Louvre en op de vele bekendheden die hier regelmatig komen. Je kunt hier ook terecht voor ontbijt, lunch of diner.

Adres
Le Café Marly
93, rue de Rivoli
75001 Paris
Web
http://www.beaumarly.com/cafe-marly/accueil
Le Batofar

Le Batofar

De eerste nachtclub in Parijs op een zogenaamde ‘bateau-phare’ of lichtboot, velen hebben ondertussen dit voorbeeld gevolgd. De muzikale programmatie is vooral electronisch gericht, dus je vindt er regelmatig gerenommeerde namen aan de decks. All aboard!

Adres
Le Batofar
Face au 11, quai Francois Mariac
75013 Paris
Web
http://www.batofar.org

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be