Akropolis Rally

Akropolis Rally

De Akropolis Rally maakt deel uit van de World Rally Championship, een beroemd kampioenschap in de rallysport. De race gaat van start aan de voet van het Akropolis om te eindigen aan het Stadion Panathinaiko. De race bestaat al meer dan 50 jaar en wordt wereldwijd door miljoenen kijkers gevolgd op de televisie.

Adres
Stadion Panathinaiko
Athens 11635
Web
http://www.acropolisrally.gr
Helleense Festival

Helleense Festival

Het Helleense Festival of het Athens & Epidaurus Festival vindt jaarlijks plaats in de maanden juni, juli en augustus op verschillende plaatsen in Athene. Het Concertgebouw behoort tot één van de toplocaties. Het Helleense Festival is wereldberoemd door zijn authentieke Griekse dans en zang kunsten. Hier snuif je als geen ander de échte Griekse sfeer op!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Tip: het klassieke Griekse drama mag je voor geen geld van de wereld missen op dit unieke festival!

Adres
Dionysiou Areopagitou 31
Athens
Web
http://www.greekfestival.gr/en/
Rockwave Festival

Rockwave Festival

Ben je een liefhebber van rockmuziek? Boek dan jouw citytrip naar Athene in juni en/of juli en maak het grootste rockfestival in Griekenland mee! Jaarlijks geven bekende internationale rockbands het beste van zichzelf op het Terra Vibe terrein. Het Rockwave Festival is een échte aanrader, voor jong en oud!

Adres
42 Panepistimiou
Athens
Web
http://www.rockwavefestival.gr/

August moon festival

August moon festival

De Akropolis, de Romeinse Agora en het Odeion van Herodus Atticus zijn stuk voor stuk meesterlijke bouwwerken die je gewoon moet gezien hebben tijdens je bezoek aan Athene. Wat als je deze unieke plekken nu ook op een uniek moment zou kunnen bezoeken? Het August Moon Festival van Athene vindt plaats tijdens de nacht van de volle maan in augustus. Op deze nacht is het mogelijk doorheen heel Athene te genieten van tal van spektakels en toeristische trekpleisters en vaak helemaal gratis! Een toppunt van romantiek!

Adres
Akropolis
Athene

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be