Denk je er aan om eens een originele citytrip te doen? Waarom niet naar Wenen, een héérlijke culturele bestemming in de herfst.

Omdat de meeste toeristen in de herfst al terug zijn van hun citytrip, liggen de hotelprijzen in Wenen in het najaar lager dan in de zomer. In het mooie nazomer-zonnetje kan je er genieten van de theatervoorstellingen die in september terug beginnen. En liefhebbers van muziek kunnen vanaf oktober verschillende muziekfestivals bijwonen.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Maar er valt nog veel meer te beleven in Wenen in het najaar. Vooral voor kunst- en cultuurliefhebbers is een citytrip naar Wenen in het najaar een must!

Zo kunnen cultuurliefhebbers Viennacontemporary gaan bezoeken. Dit is dé nieuwste kunstbeurs van Oostenrijk, waarin hedendaagse kunst uit Midden- en Oost-Europa aan bod komen. Wees er snel bij want Viennacontemporary loopt van 24 t.e.m. 27 september 2015!

Verder kan je nog tot 4 oktober genieten van kunst, design en architectuur tijdens de Vienna Biennale 2015.Nog meer kunst kan je gaan bewonderen in het Albertina Museum. De Albertina stelt vanaf 25 september t.e.m. 10 januari 2016 een 120-tal werken van Edvard Munch voor. Edvard Munch was een pionier in de grafiek. De Noorse kunstenaar staat gekend om zijn werken zoals De Schreeuw, De Madonna of De Kus.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be