Om een reisje naar Berlijn te maken heb je natuurlijk een hotel nodig. En daar zijn er in overvloed van. Het is maar even zoek naar je precieze wensen en je hebt zo een leuke hotelkamer te pakken. Zoek een hotel in Berlijn het dichtst bij de bezienswaardigheden die je wil bezoeken. Zo blijft de afstand het kleinst. Of als je winkelen of uitgaan kan je ook daar rekening mee houden.

Er zijn tal van reisorganisaties in je buurt die je een reis kunnen verkopen waar het hotel in Berlijn al inclusief is. Dat samen met het vervoer heen en terug heb je dus een compleet pakket. Je hebt dan wel minder keuze in welk hotel je terecht komt. Zulke pakketten zijn wel interessant, maar niet als je een ander soort hotel wenst.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Met de komst van websites als Booking.com en Trivago, kan je zelf kiezen in welk hotel je slaapt. Voor veel mensen is dit niet zo belangrijk, als er een goed bed staat en het ontbijt is deftig dan zijn ze al gelukkig. En dat is natuurlijk ok. Maar er zijn ook mensen die net dat ietsje meer willen van een hotel. De service moet top zijn, het gebouw mag iets speciaal hebben en de kamer moet voorzien zijn van alle faciliteiten. Een standaard kamer is voor sommige te klein, dus gaan ze voor een iets grotere kamer. Daar betaal je ook meer voor, het is dus wat ieder voor zichzelf wenst.

Berlijn is de grootste stad van Duitsland, dus er is heel wat te zien. De overblijfselen van Wereld Oorlog twee zijn er nog op sommige plaatsen zichtbaar. Zoals de Berlijnse muur die nog voor een klein stukje rechtstaat. Van de oorspronkelijke 45 kilometer staat er nu nog 1316 meter recht. Een van de bekendste doorgangen in die muur, Check Point Charlie is ook nog te bezichtigen. Al is het nu wel een replica van het originele.

Je krijgt er een mix van cultuur, moderne elementen en bezienswaardigheden die een reis naar Berlijn wel de moeite maken. Zorg dus dat je het hotel in Berlijn goed kiest, zodat je dicht genoeg bij alles zit. Het openbaar vervoer is voorzien om je overal vlot te brengen. Maar je leert een stad pas echt kennen als je er eens in kan rondwandelen. Dan zie je hoe de architectuur is en kom je mogelijk sneller in contact met lokale bevolking.

Heb je al een lijstje gemaakt aan wat je hotel Berlijn moet voldoen? Een ruime kamer met mooi uitzicht over de stad? Moderne douche en badkamer waar je met twee personen ’s ochtends je ding kan doen? Een uitgebreid ontbijt, eventueel met mogelijkheid om het in de kamer te eten? Neem er wat tijd voor uit en je zal snel genoeg enkele opties gevonden hebben. Het is nu vaak zo dat je een hotel kan boeken zonder al iets te moeten betalen. Handig dus, zo kan je ook op elke moment annuleren mocht dat nodig zijn.

Bekijk hier de top 10 aanbiedingen >>

 

Ook interessant om te lezen:

Citytrip Berlijn
Bezienswaardigheden Berlijn
Hotels in Berlijn

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be