Ervaar het nostalgische gevoel van de jaren 40 tijdens je stedentrip in Lissabon. Organisatie Sidecar Touring Co. (Avenida dos Bombeiros Voluntários de Algés 49, Oeiras) biedt dagelijks tours aan met de zijspan, chauffeur inbegrepen, en toont je de mooiste bezienswaardigheden van Lissabon.

Heb je eerder een romantische uitstap in gedachten? Ontdek de sprookjesachtige troeven van Lissabon na zonsondergang tijdens de ‘Lisboa at night Tour’. Of kies voor de ‘Sea and Mountain’ tour en ontdek de onbekende en onbeminde steden met de wind in de haren!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Tip: Ben je in het bezit van een motorrijbewijs? Gooi alle remmen los tijdens je weekend Lissabon en leer zelf rijden met de zijspan. Let wel, het schijnt helemaal niet zo makkelijk te zijn als het er uit ziet.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be