Ervaar het nostalgische gevoel van de jaren 40 tijdens je stedentrip in Lissabon. Organisatie Sidecar Touring Co. (Avenida dos Bombeiros Voluntários de Algés 49, Oeiras) biedt dagelijks tours aan met de zijspan, chauffeur inbegrepen, en toont je de mooiste bezienswaardigheden van Lissabon.

Heb je eerder een romantische uitstap in gedachten? Ontdek de sprookjesachtige troeven van Lissabon na zonsondergang tijdens de ‘Lisboa at night Tour’. Of kies voor de ‘Sea and Mountain’ tour en ontdek de onbekende en onbeminde steden met de wind in de haren!

Tip: Ben je in het bezit van een motorrijbewijs? Gooi alle remmen los tijdens je weekend Lissabon en leer zelf rijden met de zijspan. Let wel, het schijnt helemaal niet zo makkelijk te zijn als het er uit ziet.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

Citytrip naar Lissabon

Citytrip Lissabon
Bezienswaardigheden Lissabon
Hotels Lissabon

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!