In het historische hart van Amsterdam, vlakbij de Jordaan en talrijke andere bezienswaardigheden werd onlangs een nieuw boetiekhotel geopend, namelijk het Andaz Amsterdam Prinsengracht. Dit indrukwekkend hotel beschikt over maar liefst 122 ruime en moderne kamers voorzien van alle nodige comfort, een uitgebreid wellness centrum en een fitnesscentrum.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Andaz betekent letterlijk stijl in het Hindisch en het heeft zijn naam zeker niet gestolen! Interieurachitect Marcel Wanders toverde de oude bibliotheek aan het Prinsengracht om tot een trendy hotel voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers.

Kortom, heb jij een citytrip naar Amsterdam in het verschiet? Neem een kijkje op de website en wie weet overnacht jij binnenkort in stijl.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be