Brugge: middeleeuws, mysterieus en … boring? Neen hoor. City games zijn de ideale tool voor wie denkt dat Brugge een poppenkastenstad is waar enkel kantwerk en de beiaard de klok slaan.

Zin om er in Brugge op uit te trekken met vrienden, familie of collega’s en ben je op zoek naar een leuke en spannende uitstap? Verlaat de platgetreden steegjes met de city games en ‘make the inner city your playground’! Met het stadsrally spel van La Mosca bijvoorbeeld geef je de koetsen het nakijken, vermijd je wachtrijen én entreeprijzen. Je kan kiezen uit verschillende spelformules. Zo kan je spelen met hulp van een spelbegeleider die de organisatie helemaal op zich neemt – en na de introductie achter de schermen verdwijnt. Loners of kleine groepjes met een beperkt budget kiezen beter voor de doe-het-zelf formule, waarbij je de app installeert op je eigen toestel en het spel start waar en wanneer je wil. Een spel duurt gemiddeld 60 tot 180 minuten. Meer weten? www.lamosca.be

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Ook met de stadsspelen van Ojoo wordt je citytrip in Brugge plots een heel stuk spannender. Je hebt er gewoon een game uit te kiezen, van een Middeleeuws avontuur om met de kids te spelen tot een interactieve poëziewandeling en een mysterieus ‘who done it’-spel waarbij je op zoek moet gaan naar de moordenaar van auteur Pieter Aspe. Meer info via www.ojoo.com

Meer lezen over Brugge? Op de bestemmingspagina vind je nog meer bezoektips in de stad. Weekendje weg of citytrip naar Brugge is altijd geslaagd.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be