Duplex

Duplex

Geniet van een lekkere avondmaal vooraleer je je dansschoenen aantrekt, want deze fashion club is ook een restaurant..

Adres
Václavské náměstí 21
113 60, Praha 1
Web
http://www.duplex.cz
Karlovy Lazne

Karlovy Lazne

Karlovy Lazne is met zijn 5 verdiepingen de grootste club van Centraal-Europa. Iedere verdieping heeft zijn eigen interieur- en muziekstijl. Voor echte party animals is deze club een verplicht nummertje!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Karlovy Lázně
Smetanovo nábřeží 198/1
110 00 Praha 1
Tsjechië
Web
http://www.karlovylazne.cz
NoNa

NoNa

Hou je van bars met een duidelijk concept en uitzonderlijk interieur? Heb je daar ook graag gratis WiFi tot je beschikking? Dan moet je in Praag bij ‘NoNa’ zijn, het café van de ‘Nová Scéna’. Behalve het bijzondere interieur krijg je er ook nog goeie muziek en een goede bediening.

Adres
NoNa
Národní 1393/4
11000 Prague
Web
http://www.cafenona.cz/
Parník Tyrs

Parník Tyrs

Als de stoomboot niet aan het cruisen is op de rivier dan kun je er rustig op het terras iets gaan drinken. Vooral op hete zomerse dagen is dat een verfrissende bezigheid, het mooie uitzicht krijg je er gratis en voor niets bij.

Wacht niet tot ze je bestelling komen opnemen, maar ga zelf naar het kleine raampje bij de ingang om je drank.

Adres
Parník Tyrs
Aanlegplaats tussen Palackého-brug en de spoorwegbrug
Prague
Jazz Dock

Jazz Dock

‘Jazz Dock’ is de rijzende ster aan het jazzclubfirmament van Praag. Het ligt werkelijk op de rivier en biedt dan ook een fantastisch uitzicht op het water. De programmatie is zeer kwalitatief en ingangsprijzen zijn democratisch. Een verplichte stop voor de jazzliefhebber in Praag.

Adres
Jazz Dock Jazz & Blues Bar & Café‎
Janáčkovo nábřeží 2
150 00 Prague 5
Web
http://www.jazzdock.cz

Cross Club

Cross Club

Een bijzondere underground (letterlijk en figuurlijk) locatie in de wijk ‘Holesovice’. In de ‘Cross Club’ is er een bar, een club en een theater. De muziekkeuze is heel breed, zowel pop, rock als elektro en techno komen aan bod. Ook staan er regelmatig bands geprogrammeerd.

Adres
Cross Club
Plynarni 23
180 00 Praag
Web
http://www.crossclub.cz/
Jet Set

Jet Set

Een hippe cocktailbar met een strak designinterieur, dat is ‘Jet Set’. Het team van bartenders voorziet je in een mum van tijd van de gewenste smakelijke cocktail of longdrink. Vanaf 22u wordt de bar een beetje een club want dan gaan alle tafels aan de kant en het volume stevig omhoog.

Adres
Bar Jet Set
Radlická 3185/c1
150 00 Prague
Web
http://www.jetset.cz/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be