Au fût et à mesure

Au fût et à mesure

Ben jij een bierenkenner? Dan mag Au fût et à mesure niet aan jouw lijst ontbreken! Aan elke tafel staat een kraan om jezelf te bedienen. Kies tussen La Maredsous 6, La Chouffe, La Chimay Triple, La Kwak, … . Natuurlijk staat het personeel steeds voor je klaar voor een overheerlijke suggestie!

Adres
5 Rue du faisan
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.aufutetamesure.fr/
Couvent des Minimes

Couvent des Minimes

Geniet in de Piano & Champagne Bar van dit hotel in een gezellige maar moderne en strakke sfeer. In deze bar proef je ontelbaar vele soorten champagne en whisky. Mag het voor jou wat zoeter en verkies je liever een cocktail? Tip: proef zeker één van hun zelfgemaakte creaties. Jouw voorgangers beschreven het als overheerlijk. Kan je niet kiezen? Laat je leiden door de barman!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
17 Quai du Wault
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.alliance-lille.com/restaurant/notre-bar/

Opera

Opera

Het entertainment gehalte in Rijsel ligt hoog. Dit bewijst de opera waar je steeds terecht kan voor een dansvoorstelling, concert en zelfs familievoorstellingen. Dit allemaal in een zaal voor maar liefst 1.138 personen.

Adres
2 Rue des bons enfants
59001 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.opera-lille.fr/en/?PHPSESSID=a756db0d6b0a94585fe7dae9093d2c83
So Bar

So Bar

Neem een trendy decor, mix het met wat lekkere cocktails en wat hippe zeteltjes om in te relaxen en je krijgt So Bar. Een aanrader!

Adres
57 Rue Basse
59800
Lille

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be