Wil je genieten van een romantische citytrip heel dicht bij huis? Een citytrip naar Parijs is een aanrader. En dat heeft de redactie van Citytrip.be goed gezien. Parijs wordt van A tot Z uitgelicht in een extra lijvig citytrip dossier in het 3de nummer van het gloednieuwe “magboek” over vakantie en vrije tijd.

Ga je als foodie binnenkort naar Parijs, dan voorzie je best wat tijd om een van de topadressen te gaan verkennen: geniet van originele gerechten in een heerlijke bistro of ver weg van het massatoerisme. Smullen maar!

Shoppingfanaten zullen zeker tot hun trekken komen in de Lichtstad. Het aanbod aan Parijse winkels is overweldigend. Goodbye laat je kennis maken met een aantal leuke adresjes waar je je zult vergapen aan het mooie, exclusieve aanbod.

En het mag gezegd: de logeertips van Citytrip.be zijn aanraders! Mama Shelter staat toch op ieders bucket list? En het luxehotel Ritz heropent na drie en half jaar verbouwingswerken!

Gaan de kids mee? Brei dan zeker een paar dagen extra aan je Parijs-citytrip en ga ontdekken welke nieuwigheden Disneyland Paris te bieden heeft. Spannend en ontspannend terzelfdertijd…

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

De tips uit de rubriek “Parijs van A tot Z” prijken uiteraard ook op het lijstje van onze “mustsees”!

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

De redactie van Citytrip is alvast overtuigd; onze volgende citytrip gaat naar Parijs, zo veel is zeker!

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!