Wil je genieten van een romantische citytrip heel dicht bij huis? Een citytrip naar Parijs is een aanrader. En dat heeft de redactie van Citytrip.be goed gezien. Parijs wordt van A tot Z uitgelicht in een extra lijvig citytrip dossier in het 3de nummer van het gloednieuwe “magboek” over vakantie en vrije tijd.

Ga je als foodie binnenkort naar Parijs, dan voorzie je best wat tijd om een van de topadressen te gaan verkennen: geniet van originele gerechten in een heerlijke bistro of ver weg van het massatoerisme. Smullen maar!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Shoppingfanaten zullen zeker tot hun trekken komen in de Lichtstad. Het aanbod aan Parijse winkels is overweldigend. Goodbye laat je kennis maken met een aantal leuke adresjes waar je je zult vergapen aan het mooie, exclusieve aanbod.

En het mag gezegd: de logeertips van Citytrip.be zijn aanraders! Mama Shelter staat toch op ieders bucket list? En het luxehotel Ritz heropent na drie en half jaar verbouwingswerken!

Gaan de kids mee? Brei dan zeker een paar dagen extra aan je Parijs-citytrip en ga ontdekken welke nieuwigheden Disneyland Paris te bieden heeft. Spannend en ontspannend terzelfdertijd…

De tips uit de rubriek “Parijs van A tot Z” prijken uiteraard ook op het lijstje van onze “mustsees”!

De redactie van Citytrip is alvast overtuigd; onze volgende citytrip gaat naar Parijs, zo veel is zeker!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be