Touchnote

Vind jij het ook zo leuk om postkaartjes te versturen als je op reis bent? Dankzij de applicatie ‘Touchnote’ ontwerp je jouw eigen postkaart in enkele minuten. Upload jouw favoriete vakantiefoto, schrijf een gepersonaliseerde boodschap en verstuur je postkaart volledig gratis via jouw smartphone. De uitgeprinte versie stuur je de wijde wereld in voor amper € 1,20!

Download de Touchnote applicatie

HotelClub

Boek jouw hotelkamer extra gemakkelijk dankzij HotelClub. Niet enkel is HotelClub uitverkozen tot meest gebruiksvriendelijke app, het beschikt ook over een loyaliteitsprogramma waardoor je extra geld bespaart. Filter duizenden hotels wereldwijd op basis van jouw voorkeur, blader doorheen tientallen foto’s en geniet van een vlekkeloze city trip.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

Download de HotelClub applicatie

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

Foodspotting

Ben jij tijdens jouw city-trip steeds op zoek naar het beste restaurant? Foodspotting identificeert de beste plek in jouw buurt op basis van andere gebruikers hun reviews en aanbevelingen. De grootste troef van deze applicatie? Gebruikers uploaden hun foto’s volledig gratis, want een foto zegt meer dan duizend woorden!

Download de Foodspotting applicatie

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!