Berlijn is uniek. De stad is populairder dan ooit, en staat bijna synoniem voor alles wat hip en trendy is. Wil jij Berlijn op een andere manier ontdekken? Wij maakten alvast een top drie van unieke en onvergetelijke uitstapjes in Berlijn.

1. Dineren op een unieke locatie: De Berliner Fernsehturm

Heb je geen hoogtevrees en wil je eens dineren op een unieke locatie? Reserveer dan een tafeltje in de Berliner Fernsehturm. Op 200 meter hoogte, helemaal bovenaan de bekende TV-toren heb je een adembenemend 360° uitzicht over de stad. Vervelen doet het uitzicht nooit. Het restaurant draait immers elk uur 1 of 2 keer om zijn as. Zo kijk je tijdens het eten vanuit de lucht naar een groot aantal toeristische attracties zoals de Reichstag (het parlementsgebouw), de Brandenburger Tor, het Centraal Station en Potsdamer Platz. Het restaurant serveert heerlijke nationale en internationale gerechten. Een aanrader!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Praktisch: Berliner FernsehTurm
Panoramastr. 1A,10178 Berlin

Citytrip Berlijn Badeschiff

 

 

 

 

 

2. Zwem in het Badeschiff

Laat het weer het toe en heb je zin in een verfrissende duik? Breng dan zeker een bezoek aan het Badeschiff in de Spree-rivier. Dit is zonder meer het meest unieke zwembad waar jij al in gezwommen hebt! Het Badeschiff is immers een oude goederencontainer die in de rivier is gedumpt. Het complex is een idee van kunstenares Susanne Lorenz die in 2004 meedeed aan het stadskuntproject in Berlijn. Je kan hier zowel in de zomer als in de winter een duik nemen. ’s Winters is het complex immers overdekt. Vaak kan je hier ook genieten van hippe tunes en een verfrissende pint.

Praktisch: Badeschiff
Eichenstr. 4
Alle info via http://arena-berlin.de/badeschiff.aspx

Citytrip-berlijn-trabi-safari

 

 

 

 

 

3. Nostalgische sightseeing: Trabi Safari

Wil je Berlijn op een unieke en onvergetelijke manier ontdekken? Huur dan een echte Trabant en geniet van een nostalgische sightseeing trip helemaal in de sfeer van het verleden. Terwijl je geniet van de bekende Berlijnse toeristische blikvangers krijg je via de radio informatie over historische feiten en kleine leuke weetjes over de stad. Er zijn verschillende routes mogelijk.

Praktisch:Op de hoek van Zimmerstr. 97 en Wilhelmstr.
Dagtrips tussen 10u en 18u.
Meer info vind je hier.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be