Twijfel je om de kids mee te nemen op citytrip naar Parijs? Niet nodig, wij hebben alvast voor jou 5 leuke doe-tips verzameld. Jouw kinderen zullen zich echt niet vervelen…

1. Boottocht over de Seine

Boottochtjes zijn altijd een succes bij kinderen. In Parijs is het heerlijk varen op de Seine. De boot brengt jouw gezin langs de hoogtepunten van Parijs zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Gezellig en bovendien zie je vanop het water vaak meer.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

2. De Hop On Hop Off bus

Kinderen stappen niet graag. En bij een citytrip wil je vaak op korte tijd zo veel mogelijk zien. Een leuke oplossing is de Hop On Hop Off-bus, deze bus stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Louvre en de Champs-Élysées. Zo spaar je die kindervoetjes en kan je toch heel wat bezoeken.

3. Jardin du Luxembourg

Een heerlijk park om in te toeven en bovendien erg kindvriendelijk, dat is Jardin du Luxembourg. De kids kunnen er het poppentheater bewonderen, zich uitleven op de kinderspeelplaats en ponyrijden. Bovendien kunnen ze tijdens de zomer een klein bootje huren en het loslaten op de grote vijver. Meer info vind je hier…

4. Les Catacombes

Tijd voor een beetje spanning. Zijn jouw kinderen al iets ouder, dan kan je ze meenemen op een 2 km lange spannende wandeling onder de grond tussen muren van botten en schedels. Vroeger werden hier de botten van verschillende begraafplaatsen in Parijs verzameld.

5. Disneyland Parijs

Net buiten Parijs ligt het geliefde attractiepark Disneyland Parijs. Samen met Mickey Mouse en zijn vriendjes kunnen de kinderen genieten van een onvergetelijke dag met spannende attracties en prachtige shows. Het park mag dan wel niet in Parijs liggen, het valt wel perfect te combineren met een citytrip en het is bovendien een extra manier om jouw kindjes te overtuigen.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be