Plannen om op citytrip te gaan, maar nog geen idee wat er allemaal te beleven valt, waar je de leukste hotels vindt en waar je samen met de locals kan eten? Onze gratis cityguides zorgen ervoor dat je alles uit jouw volgende citytrip haalt!

Een leuke citytrip beleven betekent voor iedereen iets anders. Sommigen laten zich liever meenemen door de flow van de stad, anderen bereiden hun reis liever tot in de puntjes voor. Welk type reiziger je ook bent, één ding is zeker: onze cityguides zijn het ideale startpunt voor jouw volgende citytrip. Met tal van leuke adresjes, weetjes en tips vind je alle informatie die je nodig hebt om van een deugddoend reisje te genieten. Jouw volgende citytrip start nu!

Nieuwe steden!

New York mocht de spits afbijten en vormde het decor voor onze allereerste cityguide. De cityguide van de Big Apple kan je uiteraard nog steeds downloaden en wordt nu vergezeld door maar liefst vijf nieuwe steden: Londen, Rijsel, Praag, Berlijn en Lissabon.

Wat mag je verwachten van de nieuwe cityguides?

De beste eet- en drinkadresjes, de mooiste bezienswaardigheden, de tofste hotels, waar je de leukste Instagram-foto’s neemt, waar je moet zijn om te shoppen: de cityguides geven een praktisch overzicht van tal van doe-, zie- en beleeftips, zodat je het maximum uit jouw citytrip haalt. En dat allemaal in een hip, modern jasje!

Hoe kan je de nieuwe cityguides bekijken?

De cityguides van Londen, Rijsel, Praag, Berlijn en Lissabon kan je downloaden op de cityguide-pagina, en dat helemaal gratis! Uiteraard kan je de cityguide New York ook nog steeds downloaden.

En… er is meer

Natuurlijk stoppen we niet bij deze zes steden. Binnenkort mag je ook gloednieuwe cityguides verwachten van Keulen, Wenen, Venetië, Amsterdam, Sevilla en ga zo maar door. Bovendien zullen er nog tal van bestemmingen bijkomen, dus hou onze website zeker in de gaten!