Feesten in Sevilla? Dat kan! Er zijn wel een aantal regels waar je je aan moet houden, maar dat zullen we je hier uitleggen. Dit zijn de discotheken die je zeker eens moet bezoeken in Sevilla.

citytrip.be/c/3/20″>

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Voor je naar een discotheek in Sevilla gaat..

Er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je naar een discotheek in Sevilla gaat. Allereerst is het goed om te weten dat de meeste discotheken om 23.00 uur opengaan. Ze blijven tot 07.00 open. Zo rond 02.00 wordt het bij de meeste discotheken drukker. Belangrijk is dat in veel clubs een dresscode geldt. Je moet dus sowieso iets netter gekleed gaan. In veel clubs moet je in de zomer in ieder geval je schouders bedekken.

Daarnaast is alcohol vrij prijzig in de discotheek. Je betaalt er zo 7 euro voor. Daarom is het een goed idee om eerst wat te gaan drinken in de kleinere kroegjes. En als je gaat drinken, is het wel zo verstandig om een taxi te pakken. Deze zijn veel goedkoper dan in België.

Abril Sevilla

Abril Sevilla is een hele populaire discotheek. Vaak komen hier de betere DJ’s, die ook werken met videobeelden op de schermen die door de discotheek zijn opgehangen. Er zijn drie verschillende hoogtes, met verschillende ruimten. Er staan ook een paar banken, waar je even op kunt uitrusten van het dansen. Als de club vol is, staan er zo’n 800 man met je te dansen. Je vindt Abril Sevilla op Calle Luis Montoto 118 in Sevilla.

Sevilla disco

Antique Theatro

De discotheek Antique Theatro zit in het gebouw van een oud olympisch paviljoen. Daardoor kijk je je ogen uit, want het is enorm groot en de Griekse stijlen zijn behouden gebleven. Er is door de eigenaars gekozen voor een antieke inrichting. In de discotheek zijn maar liefst 4 bars, op twee verschillende verdiepingen. Er kunnen ongeveer 1000 mensen feesten. In de VIP ruimte kunnen zo’n 200 feestgangers.
Antique Theatro zit op de Calle Matemáticos Rey Pastor y Castro.

B3

B3 is vooral erg modern en trendy. Hier zijn twee verschillende verdiepingen met 3 ruimtes. Deze hebben allemaal een eigen thema, waar de muziek op wordt aangepast. In deze club worden vaak optredens gegeven, ook door lokale artiesten. Jammer genoeg moet je er wel een stukje voor reizen, want deze discotheek ligt iets buiten het centrum.
Je vindt B3 op de Glorieta Comunidad Autónoma de Aragón.

Freeway Sevilla

Niet zo gek van de Spaanse muziek? Dan is Freeway Sevilla een verademing. De meeste Spaanse discotheken draaien Spaanse muziek, maar de Freeway draait de meest recente hits. De club staat bekend om de speciale feesten die er worden georganiseerd. Bijzonder is ook dat het een eigen app heeft.

Deze app gebruik je zo: je komt de discotheek binnen en downloadt de app. Je krijgt meteen toegang en kunt een sociaal netwerk opbouwen. Zo raak je dat ene leuke meisje of die ene leuke jongen van de club nooit meer kwijt.
Freeway Sevilla is gevestigd aan Avenida San Francisco Javier.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be