Museo Arqueológico

Museo Arqueológico

Het archeologisch museum van Sevilla vind je in het Maria Luisa Park en is een échte eye-catcher. Het paradepaardje van het museum is de schat van El Carambolo. Deze uitmuntende collectie omvat gouden sieraden uit de 6de eeuw voor Christus. Het museum bestaat uit maar liefst 3 verdiepingen waar je zowel voorwerpen uit de Middeleeuwen als uit de Moderne tijd kunt bezichtigen.

Adres
Plaza de América
Sevilla
Web
http://www.spain.info/nl_BE/que-quieres/arte/museos/sevilla/museo_arqueologico_de_sevilla.html
Museo de Artes y Costumbres Populares

Museo de Artes y Costumbres Populares

Heb je interesse in de volkskunsten en tradities van Andalusië? In het Museo de Artes y Costumbres Populares, gelegen in het indrukwekkende mudéjarpaviljoen, maak je kennis met de 19de-eeuwse kostuums, accessoires, muziekinstrumenten,… Bovendien ontdek je hier ook de geschiedenis van de stierengevechten en de flamenco.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Plaza América
41013 Sevilla

Museo de Bellas Artes

Museo de Bellas Artes

Het museum voor Schone Kunsten in Sevilla is de belangrijkste kunstmusea van Spanje. Dit museum is gevestigd in een voormalig klooster en herbergt voornamelijk religieuze Spaanse kunst, keramiek, aardewerk etc. Ben jij een liefhebber van de indrukwekkende kunstwerken van Bartolome, Murillo of Zurbaran? Aarzel niet langer en breng een bezoek aan dit prachtige museum!

Adres
Plaza del Museo
9 41001 Sevilla
Web
http://www.museodebellasartesdesevilla.es
Museo del Baile Flamenco

Museo del Baile Flamenco

Laat je meevoeren in de wondere wereld van de Flamenco tijdens je bezoek aan dit levendig museum. Ontdek de geschiedenis van de Flamenco of neem deel aan een workshop. Is een museum niks voor jou en zie je hen liever echt aan het werk? Van maandag tot donderdag start de show om 19u00, op vrijdag en zaterdag om 19u30.

Adres
Calle de Manuel Rojas Marcos 3
41004 Sevilla
Web
http://museodelbaileflamenco.com

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be