Oudejaarsavond op Times Square

Oudejaarsavond op Times Square

Ieder jaar op oudejaarsdag komen duizenden mensen samen om de laatste uren van het jaar in te gaan. Wanneer de grote verlichte bal helemaal beneden is vieren ze allemaal het nieuwe jaar!

Tijdens deze dag zijn er tal van optredens!

Adres
Times Square
New York
Verenigde Staten
Gay Pride

Gay Pride

Ieder jaar rond dezelfde periode in juni wordt er een Gay Pride gehouden in de straten van New York! Tijdens deze Gay Pride feesten alle Holebi’s een hele week tot ze niet meer kunnen.

Adres
Doorheen de straten van New York
US Open

US Open

Het US Open Tennis Tournament bestaat sinds 1881 en is daarmee het oudste én grootste tennis event ter wereld! Jaarlijks streven meer dan 600 beroemde toptennissers naar die felbegeerde Grand-Slam titel. Wil jij dit groots evenement van dichtbij mee maken? Houd de ticketverkoopstevig in de gaten!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

Adres
Flushing Meadows Corona Park Road
NY 11368
Verenigde Staten
Web
http://www.usopen.org/

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

New York City Marathon

New York City Marathon

Sinds 1970 organiseert New York jaarlijks het evenement New York City Marathon. De marathon vangt aan op Staten Island en doorkruist de volledige stad. Dit spektakel trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers van over de hele wereld waaronder gemiddeld 500 Belgen. Volgend jaar ben jij er toch ook bij?

Adres
Binnenstad New York
Verenigde Staten
Web
http://www.ingnycmarathon.org/

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!