Hete zomerdagen, hittegolven en temperaturen van meer dan 35 graden… Op zulke momenten is elke vorm van afkoeling meer dan welkom! Ook in Vlaams-Brabant helpen ze je graag om de zomerhitte te trotseren. Toerisme Vlaams-Brabant pakt dan ook uit met een toffe zomeractie die jouw zomers weekendje weg nóg mooier en ook verfrissender maakt: wie vóór 15 september van een weekendje weg geniet bij een van de deelnemende logies, krijgt er gratis streekbubbels bovenop! De ideale manier om even af te koelen en om jouw weekend in te zetten. Ook zin in een verkwikkend verblijf in deze verrassende provincie? Neem dan snel een kijkje op de website van Toerisme Vlaams-Brabant.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be