De Werf

De Werf

Kunstcentrum De Werf heeft haar naambekendheid te danken aan de vele internationale Jazzmuzikanten die hier live optredens komen geven. Voor wie van jazz houdt zit aan het juiste adres. Ook voor de theaterliefhebbers zijn er voorstellingen en voor de kleinsten onder ons kindershows.

Adres
Werfstraat 108
8000 Brugge
Web
http://www.dewerf.be
B-In

B-In

Ontspan in de moderne en futuristische Loungebar B – In aan het einde van je bezoek aan Brugge. Geniet van een hapje en een aperitief op een unieke locatie. Vanaf 23 uur wordt plaats gemaakt voor longdrinks, dans en sfeer. Het is dé ideale locatie voor een zwoele en onvergetelijke nacht. Trek je dansschoenen aan en dans tot in de vroege uurtjes…

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Zonnekemeers parking site Oud Sint-Jan
8000 Brugge
Web
http://www.b-in.be
De Garre

De Garre

Hoe smal zou het smalste straatje van Brugge zijn? Met een naam als ‘De Garre’ kun je je er waarschijnlijk al iets bij voorstellen. Het straatje heeft de breedte van een voordeur en wordt iets breder naar het einde toe. In dit straatje vind je het gelijknamige café ‘De Garre’. De  Garre is een gezellige bruine kroeg, hier kun je nog praten tegen elkaar zonder gestoord te worden door luide muziek. De Garre heeft ook een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren, wat je echter moet gedronken hebben is het huisbier, een Garre. Dit bruine biertje weet bijna iedereen te bekoren! Probeer op tijd De Garre op te zoeken want na 21u is de kans dat je hier nog plaats vindt heel erg klein.

Adres
De Garre 1
8000 Brugge
Web
                                                                              http://www.degarre.be

't Brugs Beertje

’t Brugs Beertje

’t Brugs beertje is het meest bekende bierhuis van Brugge. Hier kan je meer dan 300 verschillende biersoorten proeven. Een gezellige sfeer, uniek kader en uitgebreide kaart voor wie houdt van een bruin of blond fris biertje.

Adres
Kemelstraat 5
8000 Brugge
Web
http://www.brugsbeertje.be/
Eiermarkt

Eiermarkt

Net achter de Grote Markt in Brugge bevindt zich de Eiermarkt. Dit plein staat gekend voor zijn bruine kroegen en enkele populaire danscafés waaronder café ‘Pick’ en feestcafé CathEdraak. Ambiance verzekerd!

Adres
Eiermarkt
8000 Brugge
Coulissen

Coulissen

Voor jongeren die een danspasje willen placeren in Brugge is de Coulissen ‘the place to be’. In deze hippe én enige echte Brugse discotheek wordt hoofdzakelijk lounge, techno, house en r&b gedraaid. De ingang is bovendien volledig gratis!

Adres
Jacob Van Ooststraat 4
8000 Brugge
Web
http://www.decoulissen.be
Stadsschouwburg

Stadsschouwburg

Dit Brugs theater in Renaissancestijl biedt plaats aan een 700-tal toeschouwers. Het wordt gezien als één van de best bewaarde stadstheaters in Europa. De prachtige theaterzaal wordt gebruikt door Cultuurcentrum Brugge waar topproducties worden gepresenteerd van theaterproducties tot concerten en hedendaagse dansvoorstellingen.

Adres
Vlamingstraat 29
8000 Brugge
Web
http://www.ccbrugge.be/locatie_detail.jsp?locatie=1
Joey's café

Joey’s café

Joey’s café is een gezellige bruine kroeg in het Zilverpand dat je meeneemt naar de sixties en seventies. Folk, blues en jazz muziek zijn een centraal gegeven in dit Brugs café. Er wordt overigens ook een ruime waaier aan snacks geserveerd, waarvan de verse soep een aanrader is.

Adres
Zilversteeg 4
8000 Brugge

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be