El Born

El Born

Wie naar Barcelona gaat, moet zeker een bezoek brengen aan de wijk El Born. Naast de leuke straatjs, smalle steegjes en een aantal bezienswaardigheden, vind je in deze wijk ook heel wat leuke winkels. Deze gaan van kleine boetieks tot grote gevestigde namen. Ook wat het prijssegment betreft vind je er voor elk wat wils. Niet op zoek naar kleren? Neem dan eens een kijkje in de vele delicatessezaken, je kunt er heerlijke Spaanse lekkernijen kopen!

Adres
Passeig del Born, 26
08003 Barcelona
Web
http://www.barcelona-tourist-guide.com/nl/gebieden/el-born.html
Passeig de Gracia

Passeig de Gracia

Je al afgevraagd hoe de duurste straat van Spanje er uitziet? De Passeig de Gracia is de meest exclusieve winkelstraat in Spanje. De straat heeft een heel breed voetpad, best wel nuttig als je weet hoeveel mensen er dagelijks passeren… Je vindt er de meest exclusieve winkels van de stad, elk groot modemerk heeft er z’n winkel. Naast de exclusieve merken vind je er ook de allergrootste ketens van de wereld. Langs de Passeig de Gracia kan je bovendien genieten van de beroemdste huizen van de architect Gaudi zoals bv. Casa Mila.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Passeig de Gràcia, 61
08007 Barcelona
Concepción Market

Concepción Market

Deze markt is meer dan 120 jaar oud, maar dat zou je tegenwoordig niet meer zeggen. Ze is dan ook grondig gemoderniseerd. Een groot gamma aan verse voeding, 3 bars, een 24/7 bloemist, een supermarkt en een grote electrowinkel en dat allemaal onder één dak. Er worden ook regelmatig evenementen en tastings van regionale producten georganiseerd.

Adres
Mercat de la Concepció‎
Calle Arago, 315
08009 Barcelona
Web
http://www.laconcepcio.com
Enjabonarte

Enjabonarte

De vrolijke kleuren en zoete geuren trekken je bijna onbewust naar binnen. Zeep, bruisballen, badzout en alle mogelijke badaccessoires vind je er in overvloed. Hou er rekening mee dat de winkel tussen 14u en 17u gesloten is, maar zoals je al wist, is dit een alom gekend fenomeen in Barcelona.

Adres
Enjabonarte
Carrer Argenteria 68
08003 Barcelona
Web
http://www.enjabonarte.es/
Holala

Holala

Holala is een verplichte stop voor vintageliefhebbers en is gelegen in de wijk ‘Raval’. Zowel voor mannen als vrouwen vind je er een ruim aanbod kleren, schoenen en accessoires. Er is ook een tweede adres in Barcelona op Riera Baixa 11.

Adres
Holala Barcelona
Carrer dels Tallers 73
08002 Barcelona
Web
http://www.holala-ibiza.com/
Gosblau

Gosblau

Gosblau is een flashy winkel met flashy spullen. Je vind er vooral gadgets en vrolijke kitsch spullen, echt zaken waarvan je helemaal goedgezind wordt. Alleen al daarom zou je er even moeten langsgaan. Het interieur brengt je helemaal in de sfeer met zijn felgroene wanden en felroze rekken.

Adres
Gosblau
Carrer de Freneria 8-10
08002 Barcelona

Bocí

Bocí

Bocí is een adres voor de fijnproevers. Voorlopig nog een goedbewaard geheim en een plaats waar vooral veeleisende locals hun delicatessen komen halen. De service is er uitstekend met heel vriendelijk personeel met oog voor detail.

Adres
Boci‎
C/ Via Augusta, 112
08006 Barcelona
Web
http://www.boci.cat
BUBÓ

BUBÓ

Een patisserie/confisserie die meer weg heeft van een juwelier, dat is ‘BUBÓ’. Niet toevallig heeft patissier Carles Mampel al talloze prijzen gewonnen met zijn creaties. Ga ze ter plaatse proeven met een heerlijke koffie en neem er daarna mee voor jezelf en voor iedereen die je echt graag hebt!

Adres
Bubo‎
C/ Caputxes, 10
08003 Barcelona
Web
http://bubo.es

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be