Alcazar

Alcazar

Wil je genieten van een luchtige snack tussen de locals van Keulen? Alcazar is een gezellig en kleurrijk eetcafé waar je bovendien nog eens lekker kunt lunchen of dineren. Laat je verbazen door de traditionele en eerlijke keuken en gooi alle remmen los op één van de vele themafeestjes. Je merkt het al, restaurant Alcazar is een absolute must!

Adres
Bismarckstraße 39a
50672 Köln
Web
http://www.alcazar-koeln.de/Alcazar_index2.htm
Belgischer Hof

Belgischer Hof

Ben jij een liefhebber van de Franse keuken? Proef de heerlijkste klassiekers in het beste restaurant van Keulen, Belgischer Hof. Of je nu houdt van een malse portie vlees of kip, vis of je vegetariër bent. Dit restaurant heeft werkelijk aan iedereen gedacht. Reserveren is ten sterkste aangeraden!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Brüsseler Straße 54
50674 Köln
Web
http://www.belgischer-hof.de
Bali

Bali

Bali, de naam doet het al vermoeden. Dit was één van de eerste Indonesische restaurants van Keulen. Romantiek en gezelligheid zijn de 2 sleutelwoorden tijdens een avondje uit. Tip : proef zeker eens de Black Chicken of één van de talrijke vegetarische gerechten.

Adres
Brüsseler Platz 2
50672 Köln
Taku

Taku

Een ander Aziatisch restaurant dat absoluut de moeite waard is, is Taku. Taku is bekroond met 1 Michelinster en is gelegen in het centrum van Keulen in hotel Excelsior Ernst. Laat je verbazen door artistieke en overheerlijke Oost-Indische gerechten. Ben jij klaar voor een culinaire citytrip naar Keulen?

Adres
Trankgasse 1
50667 Köln

Guten Abend

Guten Abend

Dit is niet je alledaagse restaurant, Guten Abend is het eerste gecertificeerd bio-restaurant in Keulen. Veel mensen associëren bio met vegetarisch, maar dat is het restaurant zeker niet! Naast enkele vegetarische gerechten kun je er namelijk ook terecht voor oer degelijke vlees gerechten. Guten Abend onderscheidt zich ten opzichte van andere restaurant doordat ze enkel met biologische ingrediënten werken, zowel hun groenten als vlees en vis. Laat je dus zeker niet afschrikken door ‘bio’, dit restaurant staat garant voor een heerlijk avondje uit in Keulen!

Adres
Brüsseler Straße 55
50674 Köln
Web
http://www.gutenabend.org/guten_abend.html
Hanse Stube

Hanse Stube

Wie aan een stube denkt ziet vaak de gezellige met hout beklede ruimtes voor zich van een gasthof in de Alpen. Hanse Stube heeft hier echter niets mee te maken, dit is één van de betere restaurants in Duitsland. Het restaurant staat bekend voor zijn vriendelijke bediening en z’n overheerlijke gerechten. Je kunt er terecht voor Franse mediteraan geïnspireerde gerechten maar ook de Aziatische keuken is vaak terug te vinden op de kaart.

Adres
Trankgasse 1-5 / Domplatz
D-50667 Köln
Web
https://www.excelsiorhotelernst.com/en/restaurants-and-bar/hanse-stube/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be