Tip van de redactie van Citytrip.be: ontdek de uitgebreide citytripdossiers die in elke editie van Goodbye magazine verschijnen.

Ken jij Goodbye magazine al? Goodbye is een driemaandelijks magbook over vakantie en vrije tijd. Ja, je leest het goed: een magbook. De combinatie van een magazine en een boek. Het luxueuze design, het volume van meer dan 200 pagina’s en de sterke inhoud nodigen uit om het magazine te bewaren. Of toch minstens om enkele maanden op je salontafel te laten liggen.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

In het hart van het magazine vind je uitgebreide reisverhalen van dichtbij, verre of exotische bestemmingen. En, een lijvig citytrip dossier waarin je de leukste adressen ontdekt om te shoppen, te eten, te slapen en te slenteren. In elk nummer wordt een andere stad uitgelicht. Wij vonden alvast heel wat doe-tips, bezienswaardigheden en trendy hotspots in de reeds verschenen edities van Goodbye magazine, nl. over Londen, Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome. Prima inspiratie voor je volgende citytrip dus!

Meer ideeën voor een leuke tijd in eigen land, of iets verder weg, vind je in de rubrieken ‘check in’ en ‘check out’. Dus ook leuke citytrips heel dicht bij huis, zoals de rubriek ’24 uur met 100 euro in 1 wereldstad’, of de ‘5x’ rubrieken.

Ben je ook geïnteresseerd in Goodbye: koop het meest recente nummer in je krantenwinkel of grootwarenhuis in de buurt, of bestel online (je kan zelfs de vorige edities nog nabestellen). De beste deal doe je uiteraard als je je abonneert: meer info vind je hier.

Veel leesplezier!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be