Wie met eigen auto reist, heeft veel voordelen. Je kunt zelf bepalen wanneer je vertrekt en je hoeft ook niet op bepaalde plekken over te stappen. Toch zit er ook een keerzijde aan het reizen met eigen vervoer. Je moet altijd een plek vinden waar je je auto kunt parkeren. In Rotterdam hoeft dat geen probleem te zijn. De stad biedt voldoende mogelijkheden en vaak ook nog eens in combinatie met een leuke actie. Plan dus snel jouw dagje Rotterdam en maak gebruik van een voordeelkaart.

citytrip.be/c/3/20″>

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Goedkoop kort parkeren

Soms hoef je maar even in het centrum te zijn. Bijvoorbeeld voor een paar uurtjes winkelen, een snelle afspraak of een lekkere lunch. In die gevallen kun je gebruik maken van ‘goedkoop kort parkeren in het centrum’. Met deze voordeelkaart betaal je maar drie euro voor twee uren parkeren. Als je wat langer de tijd nodig hebt, betaal je een standaardtarief van 50 cent per vijftien minuten. Dat is twee euro per uur en nog steeds erg voordelig.

Veilig in de parkeergarage

Rotterdam parkeren

‘Voor slechts zes euro parkeer je je auto vijf uur’ is een voordeelkaart voor mensen die graag voor wat langere tijd in de stad willen blijven. Je kunt bijvoorbeeld een hele middag gaan shoppen, de Kunsthal bezoeken of heerlijk genieten van een lekker diner. Voor die zes euro staat je auto ook nog eens veilig én droog in een parkeergarage. Ook voor deze kaart geldt dat het tarief buiten deze tijden 50 cent per vijftien minuten is.

Naar de film en voordelig parkeren

Voor de echte filmliefhebber is er de filmvoordeelkaart. Deze is geïntroduceerd door ParkereninRotterdam.nl en Pathé Schouwburgplein. Je kunt je auto parkeren in parkeergarage Schouwburgplein 1 of Schouwburgplein 2. Daar mag de auto vijf uren staan voor maar zes euro. Tijdens je avondje bios bespaar je op deze manier maar liefst vier euro op je normale parkeerkosten.

Hele dag parkeren

Rotterdam heeft vele stadgarages welke uitermate geschikt zijn voor een hele dag parkeren. Misschien heb je een dagje uit gepland of moet je naar Rotterdam voor een zakelijke afspraak. Met de dagje-uit voordeelkaart betaal je nooit teveel parkeergeld. De kaart kost tien euro en is vanaf de begintijd van de reservering tien uren geldig. Daarbuiten betaal je ook weer het standaardtarief van 50 cent per vijftien minuten. Met deze voordeelkaart ben je verzekerd van een parkeerplaats.

Parkeren bij hotel

In Rotterdam valt genoeg te beleven. Het is daarom ontzettend leuk om een overnachting in een hotel te boeken. Zo kun je ook de volgende dag nog genieten van de vele bezienswaardigheden. Met de hotel-voordeelkaart kun je 24 uur parkeren voor maar 17,50 euro. Het is mogelijk deze kaart vanaf elk tijdstip te boeken. Ideaal is dat je onbeperkt kunt in- en uitrijden bij de garage van jouw keuze.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be