De Melkweg

De Melkweg

De Melkweg is één van de bekendste poppodia van Nederland en daarbuiten. Wat de Melkweg zo speciaal maakt is de programmering. Vijf kunstdisciplines worden onder één dak verenigd: muziek, dans/theater, film, fotografie en mediakunst.

Adres
Lijnbaansgracht 234a
1017 PH Amsterdam
Nederland
Web
http://www.melkweg.nl
Café Noorderlicht

Café Noorderlicht

Ben je op zoek naar één van de mooiste plekjes in Amsterdam? Neem dan de veerboot vanaf de steiger achter het Centraal Station naar de NDSM-scheepswerf. Sinds de officiële opening van Café Noorderlicht in 2006 is deze plaats uitgegroeid tot een heuse top attractie. Zowel festivalgangers als stadsavonturiers zijn hier steevast onder de indruk van de prachtige, transparante koepel van het café.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
NDSM Plein 102 (voor de straatnaamverandering: Tt. Neveritaweg 33)
1033 WB Amsterdam
Web
http://www.noorderlichtcafe.nl/
Moulin Rouge

Moulin Rouge

Iedereen heeft wel al eens gehoord van de Amsterdamse Wallen, ‘The Red Light District’ van Amsterdam. Heb je geen zin om te feesten, maar wil je wel wat beleven? Breng dan eens een bezoekje aan Moulin Rouge. In dit gezellig historisch grachtenpand schuilt immers een erotisch theater…

Adres
Achterburgwal 5-7
Amsterdam
Web
http://www.moulinrougeamsterdam.nl/
Boom Chicago

Boom Chicago

Zin in een gezellige avond onder vrienden? Plan je avondje uit naar Boom Chicago, een Engelstalige improvisatie- stand up comedy gecombineerd met lekker eten. Boom Chicago bevindt zich op het historische Leidsepleintheater en is hét succesrecept van Amsterdam! Tip: hoe vroeger op de dag je jouw ticket boekt, hoe voordeliger!

Adres
Leidseplein 12
1017 PT Amsterdam
Web
http://www.boomchicago.nl

Heineken Xtra cold bar

Heineken Xtra cold bar

Een (ijskoud) pintje drinken is in de Heineken Xtra cold bar een échte belevenis! Het interieur is volledig opgetrokken uit ijs. Geen nood! Voor de 30 minuten durende wandeling door de iglo word je voorzien van oorverwarmers, een échte Heineken gewatteerde jas, wanten en een muts. Na de rondleiding ontspan je in de ‘hot lounge’ met een hapje en/of een drankje!

Adres
Amstel 194-196
1017 AG Amsterdam
Web
http://www.xtracold.com/
Paradiso

Paradiso

De Paradiso begon als een ‘Cosmisch Ontspanningscentrum’ van de hippiebeweging in 1968 en groeide uit tot waarschijnlijk de bekendste concertzaal van Nederland, gevestigd in een voormalig kerkgebouw. Ontelbare grote pop- en rockbands stonden hier al op het podium en ook nu kun je er nog steeds terecht voor alle must-see groepen.

Adres
Paradiso
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Web
http://www.paradiso.nl

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be