Mallorca is een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder de jongeren. Miljoenen jongeren uit België, Nederland maar ook andere landen kijken er het hele jaar naar uit om te gaan feesten tot diep in de nacht op het eiland. De vele badplaatsen op het eiland hebben ieder een eigen uitgaansleven. Uitgaan kun je overal op het eiland, het is moeilijk te zeggen waar het nu het leukste is. Een ding is wel zeker, een vakantie in de stad Palma de Mallorca zul je niet snel vergeten.

De hoofdstad Playa de Palma, Magaluf en El Arenal zijn de meest bezochte uitgaansgebieden door jongeren. Overdag lekker bakken op het strand, om vervolgens in de avond tot diep in de nacht te gaan stappen.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Stappen in Magaluf

BCM Planet Dance kun je niet omheen als je van stappen houd. Deze bekende discotheek is verdeeld in 2 areas. In de main area komen bekende dj’s ieder jaar de beste muziek draaien. In de kelder worden er gave schuimparty’s gehouden. De discotheek heeft het grootste schuimapparaat ter wereld, dat moet wel een feest worden. Danswedstrijden waar het er wel eens heet aan toegaat worden eveneens in de kelder gehouden.

Boomerang Club

In Magaluf is Boomerang Club de bekendste nachtclub, gelegen midden in het centrum van de stad. Door de variërende muziekstijlen die er worden gedraaid is de club geschikt voor iedereen. R&B, House, Dance en Hip Hop zijn een paar soorten muziek waar je op de bovenverdieping van kunt genieten. Heb je zin om tot diep in de nacht te dansen dan ga je naar de benedenverdieping.

El Arenal

Populaire plaats voor Nederlanders en Belgen om uit te gaan. Vele clubs en bars zitten aan de boulevard. Om de avond te beginnen is de boulevard ook de geschikte plek, op een terrasje kun je alvast een drankje drinken om vervolgens een leuke tent op te zoeken. Club NL is een van de grootste discotheken, tot 06.00 kun je hier lekker dansen op goede muziek. Zoek je echt een feest dan moet je in Beachhouse zijn, deze club aan de boulevard heeft personeel wat er echt een groot feest van maakt. Dit spektakel gaat door tot 04.00 in de ochtend, er is plaats voor 600 bezoekers. Club Veronica bestaat al meer dan 30 jaar, deze uitgaansgelegenheid ligt niet aan de boulevard maar in het centrum. Er wordt altijd wel iets georganiseerd om er een leuke avond van te maken.

Mallorca nightlife

Uit je bol in Playa de Palma

In Megapark begint het feest al om 12 uur in de middag, een grote openlucht zaal waar het bier al vroeg rijkelijk vloeit. Vele statafels met kannen bier en andere soorten dranken zie je hier de hele dag door. In RIU Palace gebeurt er van alles wat, danseressen, muziek, drank en veel gezelligheid tot vroeg in de morgen. Het is een van de grootste discotheken van de stad.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be