Bloemenpassage

Bloemenpassage

Çiçek Pasajı , waar vroeger de bloemenmarkt plaatsvond is tegenwoordig de plek voor heerlijke maaltijden en lekkere drankjes. In deze historische maar levendige passage vind je een mengelmoes van verschillende gerechten zoals kebab en gegrilde visjes of Turkse hapjes. Een beperkt budget? Ga dan naar Nevizade Sokak, daar is het goedkoper maar nog steeds erg gezellig!

Adres
Çiçek Pasajı
Hüseyinağa Mh.
34435 Beyoğlu/İstanbul
Leb-i Derya

Leb-i Derya

Een etentje met een uniek uitzicht? Op de bovenste verdieping van een gebouw vind je dit restaurant. Ook in Leb-i Derya ontmoeten Azië en Europa elkaar want de keuken schotelt je een combinatie van West en Oost voor. Genieten zal je!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Asmalı Mescit Mh.
Tünel Myd No:6
Beyoğlu, Turkije
Web
http://www.lebiderya.com

Anatolian House

Anatolian House

Als je het echte Turkije eens wil beleven, moet je naar dit restaurant gaan! Een klein restaurantje, gelegen in het oude gedeelte van Istanbul. Hier heb je niet alleen het echte Turkse interieur vol tapijten en kussens, maar ook de echte Turkse keuken.

Adres
Alemdar Mh., Hoca Rüstem Sokak 7,
Istanbul,
Turkije
Asitane

Asitane

Dit is echt een speciaal restaurant! De gerechten die je hier voorgeschoteld krijgt waren origineel bedoeld voor de sultan. De menu’s, recepten vanuit het paleis, worden na een bepaalde tijd aangepast.

Adres
Kariye Camii Sokak No: 6
34240 Edirnekapı,
İstanbul
Turkije
Web
http://www.asitanerestaurant.com/
Borsa

Borsa

Dit restaurant dateert al uit het jaar 1927 en is daarmee één van de oudste restaurants van de stad. Tot op de dag van vandaag is dit nog één van de meest succesvolle restaurants waar je heerlijk Turks kan dineren. Reserveren is aan te raden!

Adres
Şht. Muhtar Mh.
34435 Beyoğlu
İstanbul
Turkije
Web
http://www.borsarestaurants.com/#/anasayfa/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be