Kerstmarkten

Kerstmarkten

Het is erg aan te raden om rond de kerstperiode eens naar Berlijn te gaan. Bijna elk plein in de stad is bezet met een gezellige Berlijns kerstmarkt. De hele stad is rijkelijk verlicht en overal komen de verschillende geuren van lekkernijen je tegemoet. Elke kerstmarkt is er anders.

Leuke kerstmarkten zijn onder andere bij Gendarmenmarkt, Slot Charlottenburg, Alexanderplatz,…

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Berlijn
Web
http://www.kerstmarkt-duitsland.com/berlijn
Berlinale

Berlinale

Een belangrijk internationaal fimfestival. Eén van de bekendste ter wereld na die van Cannes en Venetië. Hier worden zowel internationale als nationale producties in de kijker gezet.

Het filmfestival vindt plaats in februari. Wil jij er ook bij zijn wanneer de filmsterren in Berlijn worden verwacht?

Adres
Potsdamer Straße 5
10785 Berlin
Duitsland
Web

http://www.berlinale.de/en/HomePage.html

Marathon

Marathon

De marathon van Berlijn is een hardloopwedstrijd en is een parcour van 42km lang. De marathon wordt gezien als één van de grootste ter wereld en gaat langs de prachtige bezienswaardigheden van Berlijn.

Wil je de Berlijnse binnenstad al lopend bewonderen? Of wil je de atleten gadeslaan? De marathon gaat telkens door in september.

Adres
Binnenstad
Web
http://www.bmw-berlin-marathon.com/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be