Kerstmarkten

Kerstmarkten

Keulen is bijzonder bekend door zijn unieke kerstmarkten. Wil je de magie van Kerst proeven? Dan ben je in Keulen absoluut aan het juiste adres. Het ene authentieke kraampje wisselt het andere af op één van de 7 kerstmarkten.

Adres
Auf dem Berlich 1
50667 Köln
Lange nacht der museums

Lange nacht der museums

Ben je een museumliefhebber? Wist je dat Keulen 1 keer per jaar de ‘Lange nacht der museums’ organiseert? Een shuttle bus brengt je van het ene museum naar het andere. Maar liefst 45 musea zijn open voor bezoek tussen 19:00 en 03:00 ‘s nachts. Afspraak op 24 oktober!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Centrum van Keulen
Web
http://www.museumsnacht-koeln.de/home
Summerjam Festival

Summerjam Festival

Mee swingen op de bekende hit ‘Red red wine’ van UB 40 of helemaal uit de bol gaan op het ritme van Dancehall? Het 3-daags Summer Festival in Keulen vindt jaarlijks plaats in juli. Benieuwd naar het programma?

Adres
Oranjehofstraße
Fühlinger See
50769 Köln
Web
https://summerjam.de

Cologne Lights

Cologne Lights

Zeg nu zelf, wie houdt er niet van vuurwerk? Een heus lichtspektakel aan de hemel, vaak begeleidt door prachtige melodieën. Ook in Keulen hebben ze een heuse vuurwerk traditie, ieder jaar vindt er halfweg juli het ‘Kölner Lichter’ of ‘Cologne Lights’ festival plaats. Het spektakel is natuurlijk overal te bezichtigen maar de beste plaatsjes vind je aan de Rijn. De weerkaatsing van het licht op het water zorgt voor een extra dimensie, bovendien is dit een heel romantische setting. Wil je het vuurwerk vanuit een ander perspectief beleven? Vaar dan mee met één van de riviercruises. Deze boten varen speciaal uit voor het vuurwerk en bieden naast het spektakel ook nog tal van andere activiteiten aan.

Adres
Tussen de Hohenzollerbrücke en de Zoobrücke
Keulen
Web
http://www.cologne.de/events/cologne-lights.html

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be