Batalla Naval

Batalla Naval

Ben je van plan om op citytrip naar Madrid te gaan in de zomer? Dan is de Batalla Naval ideaal om even af te koelen. Duizenden locals vermommen zich gewapend met een waterpistool, een tuinslang of zelfs emmers water. Werkelijk iedereen moet er aan geloven. Madrid zou Madrid niet zijn moest er na een spetterende dag afgesloten worden met gigantische pannen verse paella, talrijke optredens en uiteraard een afterparty!

Adres
Vallecas
28031 Madrid, Spanje
Fiesta de San Juan

Fiesta de San Juan

Feesten, daar weten de Spanjaarden alles van. Eind juni, ter gelegenheid van de langste dag van het jaar en het begin van de zomer, komt iedereen samen op het Plaza de San Juan. Vuurlopers en vuurblazers wisselen elkaar af. Op het Parque del Retiro komt iedereen samen en wordt een groot vreugdevuur aangestoken. Ideaal om je citytrip Madrid mee af te sluiten.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Plaza de San Juan
Madrid, Spanje
La noche en blanco

La noche en blanco

Madrid wordt niet voor niks de museumstad bij uitstek genoemd. Jaarlijks vindt de noche en blanco (witte nacht) plaats en zijn vele musea, theaters en kunstgalerieën gedurende de hele nacht open. Geniet van live muziek en talrijke optredens in Madrid. Bovendien is de toegang volledig gratis. Maak je klaar voor een culturele nacht!

Adres
Madrid
Web
http://lanocheenblanco.esmadrid.com/
San Silvestre Vallecana

San Silvestre Vallecana

Jaarlijks vindt op 31 december de San Silvestre Vallecana race plaats. Sinds 1964 organiseert Madrid een 10 kilometer lange marathon doorheen de wijk Vallecas. Zin om je benen te strekken? Neem deel aan de amateurrace of aan de professionele race gesponsord door Nike. Ben jij er klaar voor?

Adres
Vallecas
28031 Madrid, Spanje
Web
http://www.esmadrid.com/agenda/sansilvestre-madrid/
Fiesta de San Isidro

Fiesta de San Isidro

Fiesta de San Isidro is veruit het grootste evenement van Madrid. Het is niet alleen de start van het stierengevecht seizoen, maar terzelfdertijd wordt ook de beschermheilige van Madrid vereerd. Smikkelen en smullen op de typische Spaanse markten of feesten tot in de vroege uurtjes tijdens de gratis openluchtconcerten. Je merkt het al, de volledige stad komt hier bijeen en ook jij mag hier niet ontbreken!

Adres
Plaza Mayor
Madrid, Spanje
Web
http://www.sanisidromadrid.com

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be