Vlaanderen is een nieuwe reiswebsite rijker. Of je nu een citytrip naar ParijsLondenBarcelona of Amsterdam wil maken, op Citytrip.be vind je gegarandeerd enkele leuke tips voor je volgende uitstap.

Het aantal bestemmingen is bij de opstart van de website relatief beperkt, maar binnenkort komen er snel meer nieuwe citytrips bij.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Per bestemming krijg je een pak doe-tips gepresenteerd, zoals shopping in Londenuitgaan in Istanbuleen museum bezoeken in Praag of populaire bezienswaardigheden ontdekken in New-York.

Wist je trouwens dat je ook zelf tips kan insturen?

Deel ons jouw favoriete restaurant of shoppingadres… wie weet win je er wel een vakantiecheque mee. Elke maand beloont de redactie van Citytrip.be immers een lezer die een tip heeft ingestuurd (en die op de website werd gepubliceerd).

We wensen je alvast veel plezier op deze website!
Het Citytrip.be-Team

Bekijk alle

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be